|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mystro  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge
|
Wysłany: Pon, 31 Maj 2010, 16:45 Temat postu: |
|
|
| Tavil napisał: | | Jak maskować phx ? Perfumować się w to samo miejsce czy inne ? |
Feromon bezwonny (bezzapachowy) tj. phx najlepiej zakryć perfumem w to samo miejsce. Jeżeli masz mocny perfum to wystarczy jedno psiknięcie , natomiast jeżeli słaby to mogą być wtedy trzy psiknięcia. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tavil nowy
|
Wysłany: Pon, 31 Maj 2010, 17:28 Temat postu: |
|
|
Urzywam piere cardin emotion zobaczymy czy nie zmieni swojego zapachu. Właśnie biorę się za czytanie alchemii uwodzenia. Możecie polecić Jeszcze jakieś książki ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA
|
Wysłany: Pon, 31 Maj 2010, 17:45 Temat postu: |
|
|
| farjestad napisał: | kłamstwo jest wykładnikiem prawdy a szczerosc jest przereklamowana...no coz nie kazdy ma tak łatwo i przyjemnie jak wy ze jak nie ta to inna i laski do niego walą tabunami. |
Nie wala tabunami, po co w ogole takie glupie uwagi? Nie mam zamiaru byc z kims kto nie jest wart mojej uwagi. Przerabialem dwa takie zwiazku dlugoletnie, i wiem ze moge znalezc kogos bardziej odpowiedniego - czlowiek sie zakochal, przezyl wielkie milosci ale ze wszystkiego idzie sie otrzasnac - jakbys mial podobne sytuacje to z perspektywy czasu i tak bys zobaczyl jak to wygladalo. Nie lubie klamstwa i obludy, moze przez to taki jestem |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tavil nowy
|
Wysłany: Pon, 31 Maj 2010, 18:05 Temat postu: |
|
|
to jest / był mój drugi poważny związek. Pierwszy nie był taki długi ale bardzo poważny i intensywny ;D Natomiast co do kłamstwa .. Najgorsza prawda jest lepsza niż najdrobniejsze kłamstwo - to jest moja zasada Dzięki traq za linki Przydały się bardzo  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
njoy69  potencjalny
|
Wysłany: Sob, 12 Cze 2010, 16:18 Temat postu: |
|
|
| farjestad napisał: | | bo czlowiek zyciem zajety a nie ogladaniem durnych seriali typu m jak milosc i przenoszeniem tego na grunt prawdziwego zycia, chwalicie oksotycyne, byl tu odnosnik do artykułu więz matka-ojciec -dziecko, bez obrazy mest ale chyba troche za bardzo idealizujesz.) |
Polać mu, dobrze prawi! Dorzucę do tego jeszcze internet i inne tego typu zabawki. Gdyby nie to, że w moim ostatnim związku nastąpił© zawirowania, które uniemożliwiły formalizacje, to zamierzałem się oświadczyć po paru tygodniach znajomości; w takim przypadku pewnie byłbym już ohajtany...
| Tavil napisał: | | Natomiast co do kłamstwa .. Najgorsza prawda jest lepsza niż najdrobniejsze kłamstwo - to jest moja zasada |
Jestem niepoprawny politycznie, ale... G... prawda.
Czasami lepiej coś przemilczeć lub skłamać, chociażby po to, żeby nie krzywdzić drugiej osoby niepotrzebnie (pod warunkiem, że nie wpływa to w zasadniczy sposób na związek). Dam Ci przykład. Czy jeżeli Twoja kobieta zapyta, chociażby z czystej próżności, co o niej myśli Twój kolega z pracy, a wiesz o tym, że on na przykład głupkowato stwierdził, że ma krzywe nogi albo małe piersi - powiesz jej o tym?... _________________ A puro dolor... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence
|
Wysłany: Nie, 13 Cze 2010, 16:57 Temat postu: |
|
|
| njoy69 napisał: | | Czy jeżeli Twoja kobieta zapyta, chociażby z czystej próżności, co o niej myśli Twój kolega z pracy, a wiesz o tym, że on na przykład głupkowato stwierdził, że ma krzywe nogi albo małe piersi - powiesz jej o tym?... |
Może to pytanie i nie do mnie, ale się wtrącę. Owszem, czemu nie, ale w formie żartu.
Oczywiście to zależy jeszcze od tego z jaką kobietą masz do czynienia i na ile sobie razem pozwalacie. _________________ feromony
feromony
Drug Dealer game |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|