Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

By wróciła ..
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mystro Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge

PostWysłany: Pon, 31 Maj 2010, 16:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tavil napisał:
Jak maskować phx ? Perfumować się w to samo miejsce czy inne ?

Feromon bezwonny (bezzapachowy) tj. phx najlepiej zakryć perfumem w to samo miejsce. Jeżeli masz mocny perfum to wystarczy jedno psiknięcie , natomiast jeżeli słaby to mogą być wtedy trzy psiknięcia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Tavil
nowy

PostWysłany: Pon, 31 Maj 2010, 17:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Urzywam piere cardin emotion Wink zobaczymy czy nie zmieni swojego zapachu. Właśnie biorę się za czytanie alchemii uwodzenia. Możecie polecić Jeszcze jakieś książki ?
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence

PostWysłany: Pon, 31 Maj 2010, 17:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://eksiazki.co.uk/ebook/Tajemnice-najwiekszych-uwodzicieli.html
http://eksiazki.co.uk/ebook/Seksualny-klucz-do-kobiecych-emocji.html
http://eksiazki.co.uk/ebook/Gut-Impact.html

PS. Ta ostatnia w promocji, tylko 19,90 - taniej niż ebook, więc łap okazję (do końca zostało 5h ) Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
messt Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA

PostWysłany: Pon, 31 Maj 2010, 17:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

farjestad napisał:
kłamstwo jest wykładnikiem prawdy Smile a szczerosc jest przereklamowana...no coz nie kazdy ma tak łatwo i przyjemnie jak wy ze jak nie ta to inna i laski do niego walą tabunami.

Nie wala tabunami, po co w ogole takie glupie uwagi? Nie mam zamiaru byc z kims kto nie jest wart mojej uwagi. Przerabialem dwa takie zwiazku dlugoletnie, i wiem ze moge znalezc kogos bardziej odpowiedniego - czlowiek sie zakochal, przezyl wielkie milosci ale ze wszystkiego idzie sie otrzasnac - jakbys mial podobne sytuacje to z perspektywy czasu i tak bys zobaczyl jak to wygladalo. Nie lubie klamstwa i obludy, moze przez to taki jestem
Powrót do góry
Tavil
nowy

PostWysłany: Pon, 31 Maj 2010, 18:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to jest / był mój drugi poważny związek. Pierwszy nie był taki długi ale bardzo poważny i intensywny ;D Natomiast co do kłamstwa .. Najgorsza prawda jest lepsza niż najdrobniejsze kłamstwo - to jest moja zasada Wink Dzięki traq za linki Wink Przydały się bardzo Wink
Powrót do góry
njoy69 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Sob, 12 Cze 2010, 16:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

farjestad napisał:
bo czlowiek zyciem zajety a nie ogladaniem durnych seriali typu m jak milosc i przenoszeniem tego na grunt prawdziwego zycia, chwalicie oksotycyne, byl tu odnosnik do artykułu więz matka-ojciec -dziecko, bez obrazy mest ale chyba troche za bardzo idealizujesz.)

Polać mu, dobrze prawi! Dorzucę do tego jeszcze internet i inne tego typu zabawki. Gdyby nie to, że w moim ostatnim związku nastąpił© zawirowania, które uniemożliwiły formalizacje, to zamierzałem się oświadczyć po paru tygodniach znajomości; w takim przypadku pewnie byłbym już ohajtany...

Tavil napisał:
Natomiast co do kłamstwa .. Najgorsza prawda jest lepsza niż najdrobniejsze kłamstwo - to jest moja zasada

Jestem niepoprawny politycznie, ale... G... prawda.
Czasami lepiej coś przemilczeć lub skłamać, chociażby po to, żeby nie krzywdzić drugiej osoby niepotrzebnie (pod warunkiem, że nie wpływa to w zasadniczy sposób na związek). Dam Ci przykład. Czy jeżeli Twoja kobieta zapyta, chociażby z czystej próżności, co o niej myśli Twój kolega z pracy, a wiesz o tym, że on na przykład głupkowato stwierdził, że ma krzywe nogi albo małe piersi - powiesz jej o tym?...
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence

PostWysłany: Nie, 13 Cze 2010, 16:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

njoy69 napisał:
Czy jeżeli Twoja kobieta zapyta, chociażby z czystej próżności, co o niej myśli Twój kolega z pracy, a wiesz o tym, że on na przykład głupkowato stwierdził, że ma krzywe nogi albo małe piersi - powiesz jej o tym?...

Może to pytanie i nie do mnie, ale się wtrącę. Owszem, czemu nie, ale w formie żartu.
Oczywiście to zależy jeszcze od tego z jaką kobietą masz do czynienia i na ile sobie razem pozwalacie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: