Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
Wysłany: Pią, 23 Lip 2010, 16:45 Temat postu:
Ja Chikare, bo uwielbiam jej zapach. Tyle że jeśli masz The Edge zapachowe, to możliwości miksowania z Chikarą nie ma bo zapachy bardzo się od siebie różnią. Ale od siebie dodam, że strata niewielka bo i tak mix TE z BTB średnio wychodzi (bo ciężko TE się dawkuje) więc jednak brałbym Chikarę. Moim zdaniem warto poznać ten produkt. BTB można kupić zawsze, czasem tu na giełdzie pojawiają się oferty za 100-120 zł. Chikara to taki exclusiv, jak droga perfuma, a jej zapach naprawdę potrafi zahipnotyzować. _________________ Prywatny ranking feromonów: 1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB
Do The Edge ciężko coś dobrać bo rzeczywiście ma mocny zapach, co więcej bardzo specyficzny i część osób odczuwa go jako bardzo ostry a tym samym drażniący (np. mój brachol a oprócz tego też się spotkałem z komentarzami że śmierdzi, tak jak w przypadku Pheromax. Przy Chikarze i BTB z takimi komentarzami się jeszcze nie spotkałem.
Jeśli już to proponowałbym spróbować miksu z BTB.
A co do zapachu Chikary to dla mnie pachnie ona jak tańsze perfumy i jest to bardzo słaby zapach, tak więc osobiście wolałbym żeby była w wersji bezzapachowej, no ale nie można mieć wszystkiego
Pozdrawiam i życzę miłych testów
Przemek _________________ Sprzedam nówki sztuki:
- PHEROMAX Man 14ml (227zł)
- K2 Pheromones 50ml (127zł)
- PHEROMAX Woman 14ml (227zł)
- BTB for Man 10ml (147zł)