Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Feromony a zaburznia psychiczne

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowyss
nowy

Sprawdzone: brak

PostWysłany: Nie, 04 Lip 2010, 12:04    Temat postu: Feromony a zaburznia psychiczne Odpowiedz z cytatem

Witam,
tak sie sklada ze mam nerwicę lękową, przez to jestem niesmialy. Czy moge uzywac NPA zeby nawiazywac lepsze kontakty z ludzmi? Czy nie bedzie zadnych skutkow ubocznych jesli biore leki?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence

PostWysłany: Nie, 04 Lip 2010, 13:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takim razie nie wiadomo czy pomogą fero, warto się przekonać. Wątpię, że leki mogą mieć jakiś wpływ, ale dla pewności możesz zapytać lekarza, chociaż pewnie nawet nie będzie wiedział czym są fero.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
farjestad Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: be2easy

PostWysłany: Nie, 04 Lip 2010, 18:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na chłopski rozum leki i wdychanie oparów fero nie maja na siebie wpływu
valery Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB

PostWysłany: Pon, 05 Lip 2010, 11:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wg mnie lekarz psychiatra (?) za bardzo pojęcia o fero nie bedzie miał, więc może co najwyżej dziwnie popatrzeć.
Powrót do góry
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Wto, 06 Lip 2010, 00:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Psychiatrą nie jestem, ale jak na mój rozum to feromony możesz stosować. Tylko nie nastawiaj się, że to lek na Twoje problemy...
3. BTB
Powrót do góry
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Sro, 07 Lip 2010, 12:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no dokładnie - pewnie feromony nie zaszkodzą, ale też nie będą cudownym lekarstwem na wszystkie problemy
pshemo Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Chikara, Pheromax, BTB, The Edge

PostWysłany: Sro, 04 Sie 2010, 15:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dołączam się do oceny poprzedników, spróbować warto, bo sam jestem nieśmiały i np. BTB i Chikara poprawiają mi nastrój, ale nie jest to kop adrenaliny a pogodniejsze podejście do obecnego dnia i uśmiech na twarzy co i tak w moim przypadku uważam za bardzo dużą pomoc.

Możesz też spróbować z próbką Pheromax, ja zacząłem od testowania w salonie fryzjerskim i rzeczy są efekty, fryzjerka bardzo się otworzyła i właściwie cały czas terkotała, m.in. o swojej córce i ogólnie takie tematy co normalnie nie ma opcji żeby na nie podyskutować, no i oczywiście bardzo skrupulatnie i dokładnie mnie obstrzygła, co zajęła chyba z 15-20 min dłużej niż zwykle, tak więc efekt jakby nie patrzeć dostrzegalny gołym okiem Twisted Evil
Podsumowując na start polecałbym BTB i próbkę Pheromax
Pozdrawiam i do boju Wink
Przemek
- PHEROMAX Woman 14ml (227zł)
- BTB for Man 10ml (147zł)
Powrót do góry
Free_stYle Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: po wstępnych testach: Pheromax 0/10 # NPA 7/10 # BTB 8/10 # NPA + BTB 9/10 !

PostWysłany: Czw, 05 Sie 2010, 08:29    Temat postu: Re: Feromony a zaburznia psychiczne Odpowiedz z cytatem

nowyss napisał:
Witam,
tak sie sklada ze mam nerwicę lękową, przez to jestem niesmialy. Czy moge uzywac NPA zeby nawiazywac lepsze kontakty z ludzmi? Czy nie bedzie zadnych skutkow ubocznych jesli biore leki?

z tego co wnioskuję to chcesz walczyć ze skutkami Twojego problemu a można by powiedzieć że...
jednak nie tędy droga...
jeśli dowiesz się skąd biorą się te stany lękowe będziesz wiedział Ty lub Twój lekarz jak to zmienić...
jak zmienić przyczynę problemu a po tej zmianie skutki mogą najzwyczajniej zniknąć...
pomyśl więc może o sesji hipnotycznej... profesjonalista w tej dziedzinie może zdziałać bardzo dużo

co do feromonów...
jeśli to Twój pierwszy zakup i masz możliwość to... kup kilka produktów... dobierzesz najlepszy dla siebie a resztę odeślesz...
będziesz miał pogląd co najlepiej działa
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: