Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak czestro stosujecie feromony?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
poziomka
nowy

Sprawdzone: pheromax the edge

PostWysłany: Nie, 18 Lip 2010, 10:53    Temat postu: Jak czestro stosujecie feromony? Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie, od jakiegos czasu uzywam pheromax, wlasciwie to nie wiem jak czesto sie tego uzywa. czy kilka razy w ciagu dsnia czy raz dziennie, bo niby jest napisane ze ulatniaja sie ze skory po 3 godzinach ja uzywam conajmniej dwa razy dziennie, jestem ciekawa jak wy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
messt Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA

PostWysłany: Nie, 18 Lip 2010, 13:13    Temat postu: Re: Jak czestro stosujecie feromony? Odpowiedz z cytatem

poziomka napisał:
Mam pytanie, od jakiegoś czasu używam pheromax, wlasciwie to nie wiem jak często się tego używa. czy kilka razy w ciągu dsnia czy raz dziennie, bo niby jest napisane ze ulatniają sie ze skory po 3 godzinach ja używam co najmniej dwa razy dziennie, jestem ciekawa jak wy?

Z reguły, raz na 2-3 dni. Npa np raz na dłuższy czas by odczuwać lepsze efekty Smile. Chikare nawet do 2 razy dziennie jak spędzam popołudnia na basenie + puma jaimaca. Phx mi się skończył, ale zdecydowanie jedna aplikacja wystarczyła ponieważ używałem go tylko przy wyjściu gdzieś po robocie.
Powrót do góry
valery Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB

PostWysłany: Nie, 18 Lip 2010, 21:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

messt- te raz na 2-3 dni to mowa o stosowaniu na skóre czy ubranie?
Powrót do góry
messt Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA

PostWysłany: Pon, 19 Lip 2010, 11:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

valery napisał:
messt- te raz na 2-3 dni to mowa o stosowaniu na skóre czy ubranie?

O stosowaniu na skore, btb np uzywam raz na 2 dni na przemian z chikara. Natomiast np raz na dluzszy okres czasu podobnie jak phx, na jakies wypady wiczorami czy cos w ten desen.
Powrót do góry
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Wto, 20 Lip 2010, 10:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

poziomko, rozumiem że pytasz o to jak często aplikować by utrzymywać stężenie cały czas na sobie? Jeśli tak to trochę tego nie rozumiem, po co utrzymywać cały czas na sobie fero? Stosuj tylko wtedy, gdy są naprawdę potrzebne, inaczej tylko raz że się marnują a dwa, że może Ci to zaszkodzić.

Jeśli jednak faktycznie chcesz aplikować tak by ciągle mieć je na sobie... Tu trudno pomóc, bo zależy to od temperatury, wykonywanych czynności, miejsca aplikacji a nawet rodzaju ubrań jaki się ma sobie. Musisz to niestety "wywąchać", a jeśli nie czujesz zapachu lub nadal masz wątpliwości - aplikacje co ok. 6 godzin są zupełnie wystarczające, pamiętaj, by nie nakładać jednej dawki na drugą tylko bardzo dokładnie zmyć miejsca aplikacji. Ewentualnie jeśli wiesz, że nie będziesz mogła zmyć to nałóż rano o połowę mniejszą dawkę i po tych 6 godzinach dołóż drugą połowę.
3. BTB
Powrót do góry
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Wto, 20 Lip 2010, 22:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja zazwyczaj uzywam PHX , jezeli wybieram sie na imprezke badz jakies spotkanie .

NPA podobnie , chociaz w tej chwili mniej.

BTB to mozna powiedzec ze w kwsitach gdy mam zaliczenia na studiach , w urzedach ale takze gdy sie wybieram do sklepów.

Ostatio zauwazylem ze mniej stosuje fero niz kiedys, nie wiem dlaczego, moze ciagle to starzy znajomi zdanie maja wyrobione przez fero ;p?

pozdrawiam;p
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: