| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Twoje ulubione feromony na podryw to? |
| NPA |
|
26% |
[ 38 ] |
| PHEROMAX |
|
59% |
[ 86 ] |
| Chikara |
|
4% |
[ 6 ] |
| Alchemy |
|
3% |
[ 5 ] |
| Relationship Magic |
|
0% |
[ 1 ] |
| Perfect Ten |
|
0% |
[ 0 ] |
| Perception |
|
0% |
[ 0 ] |
| BTB |
|
1% |
[ 2 ] |
| The EDGE |
|
4% |
[ 6 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 144 |
|
| Autor |
Wiadomość |
ferum  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 08 Gru 2006, 13:09 Temat postu: Najlepsze feromony na podryw? |
|
|
Które feromony są według Ciebie najlepsze na podryw?
Które najlepiej się sprawdziły w klubie, czy też podczas wieczornego spotania z tą najważniejszą dla Ciebie osobą?
Wyraź własne zdanie, by pomóc innym podjąć odpowiednią decyzję.
Zagłosuj i wybierz własnego lidera!
Ostatnio zmieniony przez ferum dnia Sro, 19 Lis 2008, 11:46, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Nie, 10 Gru 2006, 22:29 Temat postu: |
|
|
Tak naprawdę, do końca nie wiem. Postawiłem na Pheromax, bo ma Androstadienon, który jest rewelacyjny i którego efekty są wyraźnie widoczne, ale tak naprawdę, to nie wiadomo do końca czy NPA też go nie zawiera. Więc oba produkty stawiam mniej więcej na równi pod względem swojej skuteczności. Kiedyś pisałem, że na niektóre dziewczyny moim zdaniem lepiej działa jeden środek, a na inne drugi. To wszystko jest względne, nawet od siebie nawzajem, bo kombinacja Phx i NPA też jest niezłą opcją. Warto sprawdzić. W takim świetle, jeżeli mamy dość ograniczone fundusze, korzystnie jest kupić NPA 5ml i Phx 2ml. _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
Wysłany: Pon, 15 Sty 2007, 22:26 Temat postu: |
|
|
Dokladnie sie z Toba zgadzam i17 Oba produkty sa porownywalne a w polaczeniu sa doskonale:) _________________ Zatrzymaj Chwile ... Jesli Potrafisz ... Potrafisz?
http://nicemanlbn.feroblog.pl/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lunatic potencjalny
|
Wysłany: Sob, 20 Sty 2007, 16:36 Temat postu: |
|
|
| A jeżeli łączycie dwa produkty to stosujecie ilość taką samą dla każdego z nich jakby były używane samodzielnie czy zmniejszacie dawki? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Sob, 20 Sty 2007, 16:52 Temat postu: |
|
|
Oczywiście zmniejszone. O połowę. _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grzaniec uzależniony
Sprawdzone: Chikara, Pheromax, NPA
|
Wysłany: Czw, 22 Lut 2007, 23:11 Temat postu: |
|
|
ja osobiście na podryw stosuje mix NPA i Phx. po opróżnieniu ok połowy pojemniczka z NPA po prostu dolałem do pełna pheromaxu
efekty są naprawde zadowalające
zauważyłem że na różne dziewczyny fero różnie działają na niektóre mocniej Npa na inne z kolei NPA nie działało wcale ale działał Phx i na odwrót na jeszcze inne z kolei nie działało nic. ten mix jednak ma naprawde większe spektrum możliwości działając na większą liczbe dziewczyn i zmieniając ich zachowanie(znaczna różnica pomiędzy samym NPA lub Phx a ich połączeniem oczywiście na plus )
ta mieszanka to mój zdecydowany numer 1
dodatkowo najlepiej jeszcze go połączyć z 1 lub 2 psiuknieciami chakiry dla naprawde mocnago efektu
fajnie można wtedy balansować proporcjami w zależności od oczekiwanego efektu:
jeśli zależy nam głównie na tym żeby dziewczyna na nas leciała to 3 lub 4 przechylennia tego mixu i 1 psiuk Chikary prwdziwa siekiera
jeśli natomiast chcesz zaskarbić sobie zaufanie panienki nie rezygnując z bycia obiektem jej pożądania to 2 psiuki chikary i 2 przechylenia tej mieszanki: efekt też fajny ale nie rozpala tak mocno  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lunatic potencjalny
|
Wysłany: Sob, 17 Mar 2007, 20:56 Temat postu: |
|
|
| Grzaniec, a jeżeli do NPA albo Pheromaxu dodajesz jeszcze Chikare to przykrywasz to jeszcze własnymi perfumami, czy wystarczy przykrycie zapachu NPA i Pheromaxu tylko Chikara? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mistic nowy
Sprawdzone: NPA, Pheromax 2ml, Chikara 15ml i próbka
|
Wysłany: Sob, 17 Mar 2007, 22:37 Temat postu: |
|
|
| Grzaniec, napisz jak długo stosujesz ten mix i czy nie miałeś sytuacji ze komuś przeszkadzał twój zapach ? Przy 2 kroplach tego mixu zapach tego powinien być faktycznie "siekiera". Napisz jakimi perfumami przykrywasz tego mixa. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grzaniec uzależniony
Sprawdzone: Chikara, Pheromax, NPA
|
Wysłany: Nie, 01 Kwi 2007, 14:39 Temat postu: |
|
|
jeśli dobrze poczytacie forum to będziecie wiedzieć czym może sie skończyć nie przykrycie feromonów innym zapaszkiem
ja osobiście maskuje str8 na ubranie lądują perfumki a na miejsca aplikacji feromonów ląduje woda po goleniu. Normalnie niby tak sie robić nie powinno ale mam wtedy pewność że fero nie przebiją takiej beriery  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
flatron80  nowy
Sprawdzone: Pheromax próbka w trakcie sprawdzania
|
Wysłany: Czw, 28 Lut 2008, 15:54 Temat postu: |
|
|
| wiadomym jest ze feromony musisz przykryc swoim zapachem perfum..ale powiedz mi czy jak stosyjesz mix i psikasz sie jeszcze chakira to czy na to wszystko dajesz swoje perfumy czy chakira stanowi ta maske?? bo nie wiem jak by pachnial polaczony zapach chakiry i wlasnych perfum. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vichy  uzależniony
Sprawdzone: PHEROMAX CHIKARA NPA
|
Wysłany: Sro, 21 Maj 2008, 19:12 Temat postu: |
|
|
tak jk już pisałem ale gzie indziej ja robie tak:
pół kropli NPA ijedno psiknięcie PHX przykrywam tam gdzie dałem PHX bo npa daje pod nos. _________________ lege non distinquente |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika-migotka nowy
|
Wysłany: Sob, 29 Lis 2008, 08:51 Temat postu: |
|
|
| a co z feromonami które sprzedaje http://feromarket.com/? Są tak słabe że nie ma ich w ankiecie? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mirabella  nowy
|
Wysłany: Wto, 09 Gru 2008, 14:01 Temat postu: |
|
|
| a ja się zaopatruję właśnie w tym sklepie, więc dla mnie są ok |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
4265  potencjalny
Sprawdzone: pfx
|
Wysłany: Nie, 04 Sty 2009, 11:51 Temat postu: |
|
|
a co myslicie o tym feromonie the edge jest to jakas nowosc nie ma go na stronce producenta czyli jest tak dobry czy poprostu kazdy chcial go sprobowac mam jeszcze jedno pytanie stosowal ktos ten azjatycki preparat z feromarketu za 197zeta _________________ pisac opinie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
|
| Powrót do góry |
|