| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
niepowtarzalna  potencjalny
Sprawdzone: Testuję NPA
|
Wysłany: Nie, 05 Lip 2009, 20:28 Temat postu: |
|
|
Ten chłopak, w któryym jestem zakochana napisał do mnie pierwszy !!!
Chce się ze mną spotkać i szczerze pogadać Będę miała okazje feromon wypróbować Tak się cieszę!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
meninblack19  potencjalny
Sprawdzone: NPA, BTB, PX
|
Wysłany: Nie, 05 Lip 2009, 20:41 Temat postu: |
|
|
No to do dzieła;) Świat należy do tych którzy sami chcą sobie pomóc;)
"Przeprowadź swe zamiary a światło zabłysnie na twojej drodze" _________________ "Jeśli żyjesz to rób co możesz w danym momencie sam, a resztę pozostaw szczęściu lub co tam uważasz że zrobi za ciebie resztę" Słowa Mahometa może nie dosłownie przytoczone ;P |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie, 05 Lip 2009, 20:50 Temat postu: |
|
|
Jak dojdzie do spotkania z nim ale to dopiero w środę to opiiszę czy był inny niż zawsze
Liczę na te feromony i to bardzo  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kia  potencjalny
Sprawdzone: w testowaniu;pheromax women-probka,relationship magic, the edge
|
Wysłany: Czw, 09 Lip 2009, 18:36 Temat postu: |
|
|
| hirooo napisał: | | fokus1410 napisał: | | Hej. Feromony nie odwalą za Ciebie całej roboty(co być moze juz wiesz). Bądź bardziej kobieca, seksowna, niedostepna po prostu wyeksponuj wszystkie cechy, które są domeną kobiet. To na pewno zwróci jego uwage na Ciebie. Feromony mogą Ci pomoc jako dopełnienie Ciebie jako atrakcyjnej kobiety.. dlatego nie rezygnuj z nich, pozdrawiam |
zgadzam się z ta wypowiedzią ale tutaj jeszcze pare drobnych spraw które będą grały dość dużą rolę pominołeś. Może nie jestem lekarzem serc ale wieczoram napiszę można by to nazwać taktykę. Będzie wymagała czasu i zmiany. By ponownie wrócić i zrobić piorunujące 2 pierwsze wrażenie by go zaskoczyć ale by nie myślał że ty dalej starasz się o niego sprawisz by to on zaczoł otwierać oczy i je przecierać z niedowieżeniem a z czasem się będzie sobie zadawał pytanie co się zemną dzieje? a odpowiedź będzie dla niego jedna - zakochałem się w niej. A miałem ją tak blisko. Jeszcze będzie o Ciebie walczył. Jeżeli tak nie będzie to już nie jest jak się to mówi pisane wam. ale niema walki straconej ! jest tylko oddana .
Pozdrawiam i wieczorkiem opiszę dokładniej o co mi chodzi jak coś to zapraszam na gg. bede wieczorem . sry za błędy spiesze się dalej do pracy. Na szybko musiałem się wysłowić co nie wyszło zbyt wyjściowo ale na szybca. papa | opisz plisss te swoja cudowna taktyke pewnie wiecej osob chetnie by z niej skorzystalo - ja sie przekonalam ze feromony dzialaja ale jesli mozna sobie pomoc tez w inny sposob to dlaczego nie pozdrowionka _________________ "nie sztuka pokochac, trzeba umiec przeniesc te milosc przez cale zycie" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pią, 10 Lip 2009, 06:55 Temat postu: |
|
|
Do spotkania nie doszło niestety  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pią, 10 Lip 2009, 13:32 Temat postu: |
|
|
Wiecie co, przemyślałam sobie wszystko jeszcze raz i daje sobie z tym chłopakiem spokój, bo on zawsze jest i był niepoważny i z takim kimś bym życia nie mogła spędzić, dalej coś do nie go czuje, ale to już nie ma znaczenia.
Mam nadzieję, że nie długo ktoś pojawi się inny w moim życiu chociaż na to na razie się nie zapowiada , ale życzcie mi, żeby tak było. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hirooo  uzależniony

Sprawdzone: SPRAWDZAM: NPA,Chikara, i próbki: Pheromax,perception,EDGE,
|
Wysłany: Sob, 11 Lip 2009, 19:15 Temat postu: |
|
|
| kia napisał: | | hirooo napisał: | | fokus1410 napisał: | | Hej. Feromony nie odwalą za Ciebie całej roboty(co być moze juz wiesz). Bądź bardziej kobieca, seksowna, niedostepna po prostu wyeksponuj wszystkie cechy, które są domeną kobiet. To na pewno zwróci jego uwage na Ciebie. Feromony mogą Ci pomoc jako dopełnienie Ciebie jako atrakcyjnej kobiety.. dlatego nie rezygnuj z nich, pozdrawiam |
zgadzam się z ta wypowiedzią ale tutaj jeszcze pare drobnych spraw które będą grały dość dużą rolę pominołeś. Może nie jestem lekarzem serc ale wieczoram napiszę można by to nazwać taktykę. Będzie wymagała czasu i zmiany. By ponownie wrócić i zrobić piorunujące 2 pierwsze wrażenie by go zaskoczyć ale by nie myślał że ty dalej starasz się o niego sprawisz by to on zaczoł otwierać oczy i je przecierać z niedowieżeniem a z czasem się będzie sobie zadawał pytanie co się zemną dzieje? a odpowiedź będzie dla niego jedna - zakochałem się w niej. A miałem ją tak blisko. Jeszcze będzie o Ciebie walczył. Jeżeli tak nie będzie to już nie jest jak się to mówi pisane wam. ale niema walki straconej ! jest tylko oddana .
Pozdrawiam i wieczorkiem opiszę dokładniej o co mi chodzi jak coś to zapraszam na gg. bede wieczorem . sry za błędy spiesze się dalej do pracy. Na szybko musiałem się wysłowić co nie wyszło zbyt wyjściowo ale na szybca. papa | opisz plisss te swoja cudowna taktyke pewnie wiecej osob chetnie by z niej skorzystalo - ja sie przekonalam ze feromony dzialaja ale jesli mozna sobie pomoc tez w inny sposob to dlaczego nie pozdrowionka |
ehh niema jednej tej samej receptury na każde jest inna (inne rozwiązanie) - A czy podziała? Cóż nam pozostaje. To tak jak z fero, niektórzy już pomocy w fero szukają, a przecież to ma być tylko taki cichy pomocnik ja osobiście jeszcze się nie przekonałem czy Fero działa. W piątek będę miał przyjemność sprawdzić NPA + Chakira (tester) pozdrawaim. _________________ Gadu-Gadu: 10083750 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Sro, 22 Lip 2009, 12:23 Temat postu: |
|
|
Już sprawdziłam na nim feromona 2 razy i nic nie zadziałało (((( |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mickey Mini  potencjalny

|
Wysłany: Nie, 29 Lis 2009, 21:35 Temat postu: |
|
|
czesc niepowtarzalna!
Współczuje z tym chłopakiem, no niestety ja tez mam złe doswiadczenia z chłopakami, wiem że to boli!!
A jak tam feromon działa? jakiś inny obiekt się napatoczył? powodzenia zyczę i 3mam kciuki żebyś ułozyła sobie związek z tym chłopakiem lub innym, może i lepszym dla ciebie!!! Najlepszego  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie, 29 Lis 2009, 23:01 Temat postu: |
|
|
Hej
O tamtym chłopaku już zapomniałam i powiem szczerze nie wiem co w nim widziałam. Nie mam szczęścia w miłości. Ostatnio spodobał mi się jeden chłopak poznaliśmy się w niesamowity sposób, a okazało się, że mu chodzi tylko o łóżko, bo on nie może już bez seksu wytrzymać i ja do łóżka nie chciałam iść, no to nasza znajomość się zakończyła . Mam poprostu pecha jeżeli chodzi o miłóść. A jeżeli chodzi o feromony no to miałam tylko próbkę pheromaxu zużyłam ją ale ona kompletnie nic nie działała.
Wierzę, że znajdę sobie jeszcze kogoś, w końcu nic mio nie brakuje.
Dzięki bardzo za odpowiedź w poście i zainteresowanie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie, 29 Lis 2009, 23:58 Temat postu: |
|
|
| Ale podejrzewam, że ten chłopak któremu na seksie zależało używał feromonów, bo jak tylko na niego spojrzałam to coś mnie w nim pociągało i biła od niego taka niesamowita MĘSKOŚĆ I SIŁA, aż nie naturalna chociaż aż taki przystojny nie był, to musiały być feromony bo mnie pociągał niesamowicie, pod względem seksualnym i wogóle jak tylko na niego spojrzałam, żaden inny nigdy aż tak bardzo na mnie nie zadziałał jak on. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mickey Mini  potencjalny

|
Wysłany: Pon, 30 Lis 2009, 20:55 Temat postu: |
|
|
eh takie życie!! Jedyne pocieszenie w tym, że wszyscy, bez wzgledu na płeć, czy urodę czy charakter mogą cierpiec na samotność... to jak choroba co nie wybiera po statusie, trafi się komuś i dupa.... ale mam nadzieję i życzę ci, ze uda Ci sie "przezwyciężyc pecha" o którym wspominasz (ja też go mam) i poznać super kolesia co będzie zainteresowany nie tylko króliczeniem
Myślisz, ze się spsikał jakimś flakonikiem? Hmm może tak, a może po prostu jakos tak zadziałał. na mnie tez tak czasem jakiś facet zadziała i teraz się zastanawiam czy feromonem się psikał, czy to natura tak zadziałała
Wszystkiego dobrego !! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Pon, 30 Lis 2009, 23:25 Temat postu: |
|
|
Ja jestem prawie pewna, że to feromony, bo pieniądze ma na to bo był dobrze ubrany i ma swoją firmę to raz, a po drugie to jest typowy podrywacz i naprawdę od niego biła taka siła męśkość i wogóle chociaż aż takiego męskiego wyglądu nie miał Też Ci życzę, żebyś znalazła fajnego i kochającego Cię faceta  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|