Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
Wysłany: Sro, 23 Lip 2008, 19:04 Temat postu: Przewrotność kobiet :)
Ostatnio udało mi się wykorzystać atut feromonowy podczas ostatniej fazy mojego związku z facetem. Wszystko zaczęło podupadać, zaczęliśmy się bardziej męczyć w swoim towarzystwie, niż szukać wytchnienia przed światem. Cóż, takie są koleje losu, inna sprawa, że to boi, tak czy inaczej.
Podczas jednego z takich naszych spotkać cos we mnie wstąpiło. Poszłam do pokoju i psiknęłam się feromonami. Chyba bardziej nawet z ciekawości i przekory niż z faktycznej potrzeby i przekonania, ze coś z tego będzie.
Pamiętam, jak po chwili zaczął na mnie popatrywać z ukosa i gubić wątek rozmowy. Po chwili przysiadł się do mnie i tak po prostu objął ramieniem, próbował pocałować. Sytuacja rozwinęła się dość sympatycznie ale na szczęście panowałam nad sobą na tyle, że udało mi się zachować kontrole nad tą cala sytuacją i nie „podać od razu wszystkiego na talerzu”.
Było to dość odświeżające doświadczenie, ponieważ ów szanowny Pan musiał od nowa zacząć się o mnie starać, co zaowocowało wieloma miłymi spotkaniami i mnóstwem dobrej zabawy