|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence
|
Wysłany: Wto, 28 Lip 2009, 09:14 Temat postu: Regulamin |
|
|
Myślę, że bardzo by się przydał, bo bez niego robi się śmietnik. _________________ feromony
feromony
Drug Dealer game |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hirooo  uzależniony

Sprawdzone: SPRAWDZAM: NPA,Chikara, i próbki: Pheromax,perception,EDGE,
|
Wysłany: Wto, 28 Lip 2009, 10:46 Temat postu: Re: Regulamin |
|
|
| traq napisał: | | Myślę, że bardzo by się przydał, bo bez niego robi się śmietnik. |
regulamin regulaminem. Wierz mi musi być jeszcze ktoś kto się tym zajmie. Posprząta, uporządkuje itd. coś w rodzaju moderatora etc.
Coś o tym wiem bo prowadzę duży portal bukmacherski i jak to każdy duży portal, forum mają takie problemy i regulamin oczywiście potrzebny ale to nie wystarczy
ale good idea tylko kto czyta regulamin? i musi być ktoś kto będzie bawił się wstrażnika tego regulaminu hehe bo admin zbytnio tutaj nie przesiaduje. Lubie określać to tak: forum samo się prowadzi śmietnik czy nie ale żyje  _________________ Gadu-Gadu: 10083750 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence
|
Wysłany: Wto, 28 Lip 2009, 10:49 Temat postu: |
|
|
Nie ważne czy ktoś czyta czy nie. Nieznajomość prawa szkodzi, moderator może później łatwo uzasadnić swoją decyzję. Fakt faktem, że żadnego nie ma a admin zagląda odświętnie. _________________ feromony
feromony
Drug Dealer game |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hirooo  uzależniony

Sprawdzone: SPRAWDZAM: NPA,Chikara, i próbki: Pheromax,perception,EDGE,
|
Wysłany: Wto, 28 Lip 2009, 10:53 Temat postu: |
|
|
| traq napisał: | | Nie ważne czy ktoś czyta czy nie. Nieznajomość prawa szkodzi, moderator może później łatwo uzasadnić swoją decyzję. Fakt faktem, że żadnego nie ma a admin zagląda odświętnie. |
ja cię rozumie. Ale myślę że moderatorzy by sie przydali albo coś wtedy sprawa regulaminu się rozwiąże.
no ale niech myślą. _________________ Gadu-Gadu: 10083750 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|