|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Prowokator  uzależniony
Sprawdzone: L&D, PHX, Perception, The Edge, Relationship Magic
|
Wysłany: Wto, 04 Maj 2010, 14:35 Temat postu: RM i zdane prawko |
|
|
Witam, dzisiaj zdalem prawko, oczywiscie tuz przed egzaminem posmarowalem sie rm nie wiem czy to cos pomoglo czy poprostu nauczylem sie dobrze jezdzic. Wylosowalem Pania egzaminatorke jak sie o tym dowiedzialem odrazu sie ucieszylem. Egzamin przebiegal normalnie, ale mialem wrazenie ze Pani egzaminatorka traktuje mnie bardziej łaskawie, nie mialem zadnych trudnych manewrow, jedno parkowanie, a reszta zwykla jazda po miescie, bledy jakie popelnilem potraktowala z przymruzeniej oka. W jej zachowaniu zauwazylem, ciagle glaskanie sie po wlosach i byla bardzo wyluzowana. Nie wiem na ile w tym pomoc fero, czy wogole jakas jest, ale mniejsza w to, wazne ze zdalem ;p no i chcialem opisac to na forum oczywiscie. Pozdrawiam
EDIT: nie ten dzial mialo byc feromony w biznesie czy cos tam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge
|
Wysłany: Wto, 04 Maj 2010, 15:41 Temat postu: Re: RM i zdane prawko |
|
|
| Prowokator napisał: | Witam, dzisiaj zdalem prawko, oczywiscie tuz przed egzaminem posmarowalem sie rm nie wiem czy to cos pomoglo czy poprostu nauczylem sie dobrze jezdzic. Wylosowalem Pania egzaminatorke jak sie o tym dowiedzialem odrazu sie ucieszylem. Egzamin przebiegal normalnie, ale mialem wrazenie ze Pani egzaminatorka traktuje mnie bardziej łaskawie, nie mialem zadnych trudnych manewrow, jedno parkowanie, a reszta zwykla jazda po miescie, bledy jakie popelnilem potraktowala z przymruzeniej oka. W jej zachowaniu zauwazylem, ciagle glaskanie sie po wlosach i byla bardzo wyluzowana. Nie wiem na ile w tym pomoc fero, czy wogole jakas jest, ale mniejsza w to, wazne ze zdalem ;p no i chcialem opisac to na forum oczywiscie. Pozdrawiam
EDIT: nie ten dzial mialo byc feromony w biznesie czy cos tam  |
Coś mi się zdaje , że to chyba dzięki fero. Jak już pani egzaminator głaskała się po włosach tzn. iż możliwe jest to , że RM zadziałał. Choć też różnego rodzaje rzeczy się zdarzają i nie wolno być wszystkiego pewnym do końca , a więc możliwe też , że mogłeś zdać dzięki swojej umiejętności jazdy autem lub to , że się jej spodobałeś  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|