|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mystro  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge
|
Wysłany: Sro, 28 Kwi 2010, 21:17 Temat postu: Saszetka The Edge |
|
|
| Przejrzałem prawie wszystkie tematy dotyczące Saszetki The Edge , ale jakoś nie mogłem znaleźć odpowiedniej odpowiedzi na ten temat. Czy możecie mi powiedzieć , jaka będzie na początku użytkowania tego feromonu najlepsza dawka. Fajnie byłoby , aby KRUK napisał taki schemat jak napisał w jednym z tematów (dla początkujących) , w którym napisał jak użyć próbki phx. A w związku z The Edge byłoby to też bardzo pomocne dla ludzi zadających w kółko te same pytania i zakładających takie same pytania. Interesuje mnie The Edge -> Ile przetarć , gdzie najlepiej , na jaką długość (w cm) ma być te przetarcie ? Niedługo mam na uczelni egzamin i chciałbym , nałożyć tą chusteczką na siebie tak , aby od razu nie przedawkować i tak , aby w jakimś stopniu zadziałały, a że przyszło mi na początek zdawać trudny przedmiot i u wymagającego profesora , nie chciałbym poprzez niewiedzę w stosunku do użytkowania chusteczki the edge przedawkować , a bardzo mi zależy na zaliczeniu tego egzaminu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence
|
Wysłany: Czw, 29 Kwi 2010, 05:56 Temat postu: |
|
|
Gdzie? Masz napisane na saszetce, tj: na umytą szyję, nadgarstki i ramiona. Chusteczka starcza na 2-3 razy - dlatego przed egzaminem zrobiłbym na Twoim miejscu test. _________________ feromony
feromony
Drug Dealer game |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 29 Kwi 2010, 10:18 Temat postu: |
|
|
| traq napisał: | | Gdzie? Masz napisane na saszetce, tj: na umytą szyję, nadgarstki i ramiona. Chusteczka starcza na 2-3 razy - dlatego przed egzaminem zrobiłbym na Twoim miejscu test. |
A gdzie mam ją sprawdzić ? W jakich sytuacjach ?
Mam nadzieje , że KRUK napiszę też to co napisał dla próbki phx schematem jak się używa , dla The Edge Bo tamtym schematem z phx wiedziałem w końcu jak odpowiednio , jako początkujący zacząć używać pheromax  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Czw, 29 Kwi 2010, 13:35 Temat postu: |
|
|
Kruk nic nie napisze, niestety, bo mam The Edge z atomizerem i przy ostatnich zamówieniach pisałem do feromony.pl żeby mi nie wysyłali próbek The Edge tylko zamiast tego dodatkowe Perception Tę chusteczkę miałem raz i trudno powiedzieć, żeby mi to wystarczyło do nauczenia się jej obsługi, już ledwo pamiętam jak wyglądała i jak mocno była nasączona. Trudno coś mi doradzać... Przetrzyj nią szyję pod brodą z góry na dół (raz) i machnij po razie nadgarstki. Dawka powinna być tak "na oko" dobra.
Ale tak w ogóle to The Edge średnio pasuje do Twojej sytuacji. Profesor może stać się po nim tylko bardziej cięty. The Edge to nie jest fero socjalne, u facetów wzbudza raczej agresję, zazdrość i chęć wyeliminowania Twojej osoby. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 01 Maj 2010, 11:52 Temat postu: |
|
|
Juz teraz wiem co to przedawkowanie Przejechalem sobie chusteczka lekko po lewej stronie szyi , myslalem ze sie nie przetarlo bo nie czulem wilgotnosci , potem postanowilem ze dam na prawa i tak zrobilem i po chwili zrobilo mi sie cholernie goraco i mnie trzeslo wiedzialem ze przedawkowalem i teraz wiem na czym to polega. zmylem szybko fero z prawej strony mydlem i woda a zostawilem po lewej stronie , po ktorej przejchalem z 3-4 cm. A wiec jak dla mnie dwa przetarcia to duzo zostaje tylko jedno i chyba tak bede sie trzymal |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 02 Maj 2010, 09:42 Temat postu: |
|
|
Zmyłem aplikację z lewej strony szyi i nałożyłem na jabłko Adama. Na efekty nie musiałem długo czekać po chwili zapach był odczuwalny (przyjemny zapach i nie musiałem przykrywać go własnymi perfumami) Stałem się bardziej pewny siebie , rozmowny (gdzie z natury jestem nieśmiały) i co tu dużo mówić zwiększyło mi się samopoczucie , a także byłem lepiej psychicznie nastawiony na wszystko Dużo by o tym pisać , ale The Edge działa , szkoda że tylko 1 przetarcie to dla mnie max , ale ważne , że są efekty  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 04 Maj 2010, 20:56 Temat postu: |
|
|
| Chciałem dziś użyć drugi raz , ale jak otworzyłem saszetkę i niestety zapach był słabiej odczuwalny , niż na początku jak otworzyłem ją po raz pierwszy. Przetarłem się raz , czyli tak jak przy pierwszym użyciu i niestety nie było efektów. Coś mi się wydaje , że zapach na chusteczce w jakiś sposób się ulotnił tylko nie mam pojęcia dlaczego , jeżeli po pierwszym użyciu bardzo dobrze zabezpieczyłem saszetkę i raczej nie powinno nic się ulotnić. Cały czas jest słabszy zapach na tej chusteczce. Nie wiem czy jeszcze na coś się przyda te The Edge. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Wto, 04 Maj 2010, 21:44 Temat postu: |
|
|
No niestety, ale z tymi fero jest też tak, że "szczytyjemy" po raz pierwszy(, dugi, trzeci) tylko Mam na myśli tą wyjątkową euforię, gadatliwość i uczucie, że możemy wszystko Coś z tego mimo wszystko nadal czuje (w znacznie mniejszym stopniu, ale czuję) przy używaniu NPA. Dlatego je tak lubię, nadal działają na mnie ze wszystkich fero jakich kiedykowiel używałem  _________________ feromony
feromony
Drug Dealer game |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|