xmar42 2 Zgłoś Napisano 28 Październik 2014 Hej jestem dziewczyną i z feromonami nie miałam jak na razie za dużo do czynienia, stąd moje pytania. W piątek wybieram się do klubu z koleżankami i co polecacie mi użyc? Mam do wyboru NPA albo Pheromax. Drugie moje pytanie, czy ich zapach nie przebije zapachu perfum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelzg 4 Zgłoś Napisano 28 Październik 2014 Ja bym uzył Pheromaxa. A jesli brakuje ci zazwyczaj odwagi to do tego dołączył NPA . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rasta 0 Zgłoś Napisano 28 Październik 2014 oba feromony są mocne, a co za tym idzie, mają też intensywny zapach. Najlepiej zrób wcześniej test, użyj feromonów i perfum i podpytaj kogoś zaufanego, czy wyczuwa feromony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marihref 0 Zgłoś Napisano 29 Październik 2014 ale trzeba je z głową używać.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach