Michal Napisano 27 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2007 Czy feromony tzn pheromax moze miec taki wplyw na dziewczyny ze one nas nie będą pamietały czy tylko udają Mialem kilka takich spostrzerzen laski zaj***te /jak zauwazylem ze nie ktore chca ze mna nawiazac kontakt ocieranie sie co chwila stoja tam gdzie itp.to zauszmy że znalazlem ją na gg pisalem odrazu wiedzialy niewiadomo skad ze to ja nawet nie musialem opisywac sie ale to byla dyskoteka ponad 1000ludzi Z ktorymi rozmawialem chwile oczywiscie posypaly sie komplementy w smsach a z ktorymi nie rozmwialem wiedza ktory ale nie pamietaja dziwne zdarzylo mi sie to juz kilkanascie razy ale dowiedzialem sie od kumpelki co ona np o mnie mysli z ta kumpelka z widzenia to lux mysli a pisze do mnie ze nie pamieta wiem ze kobiecych uczuc sie nie rozumie ale to nie chodzi o uczucia,a moze tylko o takie podniecenie zwiazane z feromonami jak to mam okreslac Jedna to nawet fajny opisik ma ,ze ktos jej w glowie zakrecil, a to nigdy sie jej nie zdazylo i ze ten chlopak ma to cos i musi byc jej;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 27 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2007 Jesli z nia rozmwiales i storzyles dobry raport to moge w to uwiezyc jesli natomiast potanczyles i poklikales na gg to dla mnie jest to sterta bejek w ktore nie wierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2007 Sam w to nie wierze ale to jest prawda Nie rozmawialem ale gesty byly w tym ,a gesty to wiecej niz rozmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 27 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2007 No masz racje ze body language jest wazniejszy, ale dziwne dla mnie jest to ze potancowales z nia troche napisales mesa i taka reakcja... Mozliwe rozniez jest to ze wczesniej sie jej podobales i stad tadziwna reacja... Bo ogolnie wyrywanie laski na poczatku na sms dla mnie jest do bani lepiej zadzwonic i porozmwiac wtedy oczywasz emocje laski, sms sa bezuczuciowe..;/Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2007 Tylko to ze jak bardzo podobam sie dla lasek to one sie robią bardzo bardzo wstydliwe nie wiem dlaczego I wtedy trudniej porozmawiac z nimi face-2-face tylko na sms albo gg wtdey wszystko mówią a tak kompletnie nic za murowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi