Alchemiczka Napisano 28 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2007 Zacznę od tego, ze od dwóch miesięcy mam chłopaka Do tej pory opisywałam reakcje na fero osobników płci męskiej całkiem mi obcych, w miejscach typu dyskoteka, pub itp, . Ostatnio zamówiłam kolejną próbkę pheromaxa, żeby przekonć sie jak zareaguje na to mój Książę. Uffffff...Gorąco było Rzucił się na mnie wręcz... Dziewczęta, polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 28 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2007 To znaczy? Można dokładniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2007 Płomienna namiętność, dzika rządza, zwierzęce pragnienie ciała drugiej osoby!!!!Pożądanie i temperatura wrzenia!!!CUDO, po prostu rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 28 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2007 A wcześniej czegoś takiego nie było??? Jak to było? Pierwszy raz Cię ujrzał w danym dniu i się na Ciebie rzucił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P. Napisano 28 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2007 Alchemiczce gratulujemy udanego seksu . Potwierdzam ze fero podgrzewa atmosfere w lozku, chociaz w moim wypadku to sa raczej subtelne roznice bo ja nigdy problemow z rozgrzaniem kobiet nie mialem . P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 28 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2007 Płomienna namiętność, dzika rządza, zwierzęce pragnienie ciała drugiej osoby!!!!Pożądanie i temperatura wrzenia!!!CUDO, po prostu rewelacja super gratuluje tyle ze tak sie zachowuje kazdy facet w lozku( co nie znaczy ze fero nie dzialalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 28 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2007 Taaak, na kobiety fero działają tak samo Jak już jesteśmy razem w jednym łóżku (po przejściu wszystkich blokad), wszystko co najpiękniejsze może się wydarzyć. Polecam wszystkim bardzo gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Moze nie fero ale ty tak na niego dzialalas ;p Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 No, ja mam nadzieję, że to nie tylko zasługa pheromaxa, lecz wszystkich moich zalet razem wziętych, uroku osobistego i urody Ale coś w tym musi być, bo ja sama czuję się wtedy bardziej rozgrzana i skora do pieszczot, takich bardziej wyrafinowanych... Pozdrawiam wszystkich ferumowiczów, miłego tygodnia życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 A wcześniej czegoś takiego nie było??? Jak to było? Pierwszy raz Cię ujrzał w danym dniu i się na Ciebie rzucił? Hmmmm...On ogólnie móglby całymi dniami z łóżka nie wychodzić Ale w te dni, kiedy sie psiknę feromonkiem przechodzi sam siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basiula Napisano 4 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2007 Czyli bardzo rzadko się widujecie wniskuję, bo skoro jedna próbka Pheromaxa już Ci poszła, a on dopiero przy drugiej "zaatakował"...? Przecież jakies resztki na Tobie zostawały po poprzednich psiknięciach... Albo ja nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 18 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2008 Witam, po dlugiej nieobecnosci Moje dziecko ma juz grubo ponad 10 miesiecy, a ja wracam do fero Poniekąd moje dziecko powstalo dzieki fero... Zamowilam wlasnie BTB, no, ciekawe, ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 19 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2008 Welcome back No i dużo zdrowia dla maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 19 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2008 Zamowilam wlasnie BTB, no, ciekawe, ciekawe... Ciekawe, czy i w jaki sposób dziecko zareaguje na BTB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 22 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 No heloł Dziecko jakies spokojniejsze, ale tylko na moich rękach chce być A na chlopa czekam, w pracy jest, ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2008 Widocznie zaczęłaś pachnieć jak spokojny samiec Alfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 6 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2008 No wiecie Wy co... Na ludzi BTB działa, super dziala, a na tego mojego chłopa-nic Chyba się na niego obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 6 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2008 Mnie się wydaje, że stanowicie parę tak idealną, dla której feromony są zbędne... Jakieś wytłumaczenie musi przecież być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi