Madziara Napisano 13 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2007 Jestem nowa!Dopiero co zakupiłam środek i mam zamiar go testować.Czytając forum dowiedziałam się że nie jesteście brzydalami ani totalnie zakompeksionymi ludzmi. Zastanawia mnie jedno: dlaczego kupują to ludzie atrakcyjni? Ja uważam się także za osobę atrakcyjną. Oczywiście mam swoje kompleksy, jak większość kobiet. A kupiłam go po to by dostać kontrakt w firmie. Mam o tyle ułatwioną sprawe bo pracuje z samymi facetami! Bede oczywiście was informować o moich sukcesach, jeżeli takie będą!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 13 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2007 hmm mysle że nie tylko ludzie atrakcyjni kupują feromony. Wg mnie brzydcy i zakompleksieni ludzie nawet gdy kupią feromony za wiele im to nie pomoże, za samą sprawą ich kompleksów. Może oczywiście dodać odwagi co z tego czytalem sprawdza się w wielu przypadkach. wtedy skutkują. Może fero kupują w większości ludzie atrakcyjni ponieważ człowiek zakompleksiony myśli "Po co mi jakieś feromony, skoro i tak jestem tak brzydki/brzydka. Nic mi już nie pomoże' etc. Ja osobiście zawsze miałem bardzo dużo powodzenie u kobiet, fero kupiłem z myślą "aaaa... jeszcze wiecej duuup" tego nigdy za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adik Napisano 13 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2007 To jest troszke tak w miare jedzenia apetyt rosnie;) Moze dlatego ze osoby jakos tam atrakcyjne ( czyt. bez komplesow) wiedza co to znaczy zainteresowanie ich osoba, i jak to zainteresowanei moze ulatwic zycie i dojscie do celu. Moze dlatego wlasnie to kupuja bo wiedza ile kozysci za tym idzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL01 Napisano 3 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2007 hmm mysle że nie tylko ludzie atrakcyjni kupują feromony. Wg mnie brzydcy i zakompleksieni ludzie nawet gdy kupią feromony za wiele im to nie pomoże, za samą sprawą ich kompleksów. Może oczywiście dodać odwagi co z tego czytalem sprawdza się w wielu przypadkach. wtedy skutkują. Może fero kupują w większości ludzie atrakcyjni ponieważ człowiek zakompleksiony myśli "Po co mi jakieś feromony, skoro i tak jestem tak brzydki/brzydka. Nic mi już nie pomoże' etc. Ja osobiście zawsze miałem bardzo dużo powodzenie u kobiet, fero kupiłem z myślą "aaaa... jeszcze wiecej duuup" tego nigdy za dużo ja jestem niebardzo atrakcyjny(nieśmiały do dziewczyn/kobiet) czyli nie warto kupywać w moim przypadku fero PHX Z tego co napisałeś wyczytałem to i tak by mi nie pomogły a mam kasę na 2 flakoniki pełne+kasę na połowę kolejnego flakoniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 3 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2007 ja jestem niebardzo atrakcyjny(nieśmiały do dziewczyn/kobiet) czyli nie warto kupywać w moim przypadku fero PHX Z tego co napisałeś wyczytałem to i tak by mi nie pomogły a mam kasę na 2 flakoniki pełne+kasę na połowę kolejnego flakoniku. Źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi o to że feromony nie są złotym środkiem na wszystkie problemy z kontaktami międzyludzkimi. Dodają one jednak odwagi i są BARDZO pomocne w rozpocząciu konwersacji. Z feromonami masz zdecydowanie łatwiejszy start przy zapoznaniu dziewczyny, a co za tym idzie lepsze kontakty z nią w przyszłości. Chodziło mi ogólnie o to, że jeżeli ktoś będize miał idealną ilość feromonów, lub jeszcze lepszą mieszankę. Nic to nie da, jeśli osoba ta będzie stała pod ścianą i czekała aż stanie się cud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi