lunatic Napisano 17 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2007 Mam takie jedno pytanie Czy jak sie używa Chikary to można normalnie stosować dezodorant, bo Chikara jest zapachowa i nie wiem czy wtedy te zapachy sie nie wymieszaja I czy nie wiecie jak intensywnie i jak dlugo jest ten zapach Chikary odczuwany przez innych po aplikacji 2 psikniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 17 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2007 Sprawa jest oczywista, że zapachy się wymieszają! A co do intensywności to zapach ten jest niestety bardzo delikatny i jest- moim zdaniem- prawie nie wyczuwalny dla osób trzecich, no chyba, że jest to osoba, która jest naprawdę blisko Ciebie. Próbka Chikary posiada mocniejszy zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 17 Marzec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2007 no wiec skoro zapach jest prawie nie wyczuwalny wiec chyba mozna normalnie uzywac dezodorantu, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 18 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2007 Potencjalnie tak, bo zapach ten jest prawie nie wyczuwalny na duże odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ster0 Napisano 31 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2007 Witam. Postanowiłem nie zakładać nowego tematu, a więc, własnie odebrałem Chikare i dostałem dwie saszetki Pherogel i moje pytanie brzmi czy są to próbki chikary czy jakiegos innego feromonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 31 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2007 Po pierwsze to gratuluję Ci tego, że nie zakładałeś nowego tematu dla banalnej sprawy. Więc, jeśli były to próbki Chikary to miałyby tak napisane, a że nazwa jest inna... Wnioski wyciągnij sam. Nie znam tych feromonów więc napisz do feromony.pl, albo na gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi