AleX Napisano 19 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2007 witam, od ok miesiaca uzywał phero i NPA i nie widze zadnych rezultatów. zastanawiałem sie jednak czy nie dokupic do tego chakiry... czy kombinacja phero npa i chakiry nie gryzie sie w jakis sposób? czy mozna używać 3 fero na raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 19 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Można stosować takiej mieszanki, wiele osób na forum to robi. Co do braku reakcji ze strony innych ludzi... używałeś różnych dawek i proporcji mixu? Może przedawkowujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleX Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2007 wydaje mi sie ze nie przedawkowuje, uzywam 1 kropli NPA i jedno, jak sie uda to małe, psikniecie phero. a tak na marginesie to nie wiem czemu atomizer jest tak zbudowany ze daje tak duze psikniecie skoro wszyscy mowia ze jest to zbyt duza dawka... powoli zaczynam watpic czy to działa na pleć przeciwna, ze na mnie działa to wiem bo jestem pobudzony ale u innych reakcji nie widze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 20 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2007 A byłeś od tego czasu w bliskim kontakcie z dziewczyną, sam na sam? Gwarantuję ci, że wtedy zobaczysz efekty. Ona też się musi tego trochę nawdychać. Na ciebie działa, bo masz cały czas fero na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi