david87 Napisano 2 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2007 Co myślicie o tym połaczeniu? Dobrze jest je łączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 2 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2007 Jako feromony jest to bardzo dobre połączenie. Jeśli chodzi o zapach, nie za bardzo. Chikara nie ma mocnego zapachu i nie jest w stanie przykryć dużej ilości Pheromaxu. Dużej ilości- małą jak najbardziej. Zależy też w jakim celu chciałbyś to połączenie stosować. Przeszukaj też forum, a znajdziesz proporcje stosowania- gdzieś o tym było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david87 Napisano 2 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2007 A jak bym nałożył jeszce na to perfumy? Jak chikara z perfumami ?? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 2 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2007 Perfumy? OK, ale znaleźć zapach podoby do Chikary jest raczej trudno. Chociaż jeśli zapach CHK nie jest mocny, można byłoby spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRISTOFF Napisano 3 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2007 witam panowie jak i jakimi perfumami trzeba przykryc trzeba powiedziec sobie szczerze smrod pheromaxa i co jaki czas jesli naloze na siebie 1 dawke o godzinie 1100 w pracy dzisiaj myslalem ze mnie trafi wiecie co sie stalo sam juz nie wiem czy to zauroczenie kobiet wzrok gleboki na mnie ale mialem dzis w pracy cos dziwbnego szok mianowicie nie uzylem pheromaxa pracowalem na pokojach wiadomo cieplo spocilem sie troche dodam ze uzywalem ostatnio przez jakies dwa tygodnie w pracy i tylko w pracy ale teraz nie uzylem sprzatam pokoj wpada moj menegar i mi muwi wiesz ta praca ktora wykonujesz jest inna od sprzatania obszaru hotelu wiesz goracao jest itp i mi muwi ze ma dla mnie dezdorant i pokazuje mi tym dyzodorantem zebym sie psiknal myslalem ze walne ze smiechu ja jestem przekonany ze ja nie smierdzialem ale musialem przeoczyc ktoregos dnia przykrycie pheromaxa perfumem i pare osob moze wyczulo ten smrud wiec to musi walic dla innych jak szef wpadl do pokoju glupio mi bylo nawet bardzo wiec co jaki czas przykrywac pheromaxa i czym mam 212 i chanell allure kenzo love and desire ktore kupilem i stoja pelne tak naprawde to teraz zamuwilem npa ze stanow i bede sie bal stosowac chce poznac taka laske i zaprosic ja do pubu ale co bedzie jesli ona powie po paru chwilach ze cos tu smierdzi to wiadomo ze fero nie dzialaja i tylko wstyd czlowiek odpierdzielony jak stroz w boze cialo ladny atrakcyjny a tutaj smrod potu jak to zakryc na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleX Napisano 3 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2007 nie wiem jak to jest z tym zapachem, bo sam go nigdy nie czułem i ilekroc spotykam sie ze swoją dziewczyną pytam ją czy przypadkiem ode mnie nie czuc czegoś, bo ze niby sie spociłem i jeszcze nigdy nie powiedziała ze czuje smrod potu, z kolei mlodsza siostra jak ją kiedys zapytalem jak pachnie moja szyja( phero+perfumy) powieziała zebym sie umył wszystko chyba zalezy od poszczególnych osob jedne czują bardziej inne mniej. tak mi sie wydaje, a sam powili zaczynam wierzyc w fero. od miesiaca uzywam phermax i npa i widze pewne zmiany u ludzi jak mnie traktują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRISTOFF Napisano 4 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2007 witam alex ale co jaki czas zakrywac pheromaxa i npa perfumami zeby nie przebily szybko fero bo to wali a przynajmniej musi skoro szef mi dal dezodorant wiem ze fero dziala bo sie kilka lasek patzrylo tak a najlepsze ostatnio jak siedzialem z jedna to dziwnie lukala a dzisiaj prubowala sie przecisnac bo byl amly tlok i lekko sie otarla i powiedzialal dwa razy sorry sorry jestem ciekaw czy jezeli dana osoba wyczuje fero tzn kobieta jest zauroczona postrzega cie inaczej niz innych to co sie dzieje nastepnego dnia jesli nie zostalo uzyte fero a kokretnie chodzi mi o to osobe czy ona widzac mnie przypomina sobie w jakim stanie byla przy mnie nie wiem lepiej sie czula czy jesli fero nie zostanie uzyte ta osoba postrzega cie ja kazdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleX Napisano 4 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2007 polecałbym nie żadzej jak co 4 godziny, fero niby wyparowują ale jak zaaplikuje ok 10 rano to do 20 wieczór zdarza sie za czuje ich zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 5 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2007 Właśnie o to chodzi. Dotyczy to jednak produktów bezwonnych, czyli nieperfumowanych. Niby Pheromax działa od 2-4 godzin, ale właśnie czuć go nawet po kilkunastu godzinach! I tutaj pytanie do FERUM. Czy nawet po tych kilku godzinach, jeśli czujemy ten zapach, to feromony działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 9 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2007 Działają. Działają tak długo, jak długo są wyczuwalne. Oczywiście w mniejszym stopniu niż tuż po aplikacji. Może się jednak zmienić ich charakter. Androstenol z czasem ulega przemianie w Androstenon. A więc na początku Pheromax będzie działał bardziej socjalne, jednak po jakimś czasie może stać się produktem bardziej agresywnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 11 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2007 Jaka jest najlepsza proporcja aby wzbudzic w dziewczynie uczucie zuroczenia w proporcij pheromaxu i chikary. Do granicy pocałunku Czy pol dawki pheromaxu i 1/3dawki probki chikary wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 11 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2007 To nie jest takie proste. Myślę, że łatwiej będzie Tobie zauroczyć dziewczynę swoją osobą, postawą, zachowaniem. Jeżeli jednak pytasz o to, jak mogą podkręcić jej uczucia feromony, to wszystko zależy zarówno od Ciebie, od niej, jak i sytuacji. Dla kobiet atrakcyjni są mężczyźni odważni, zdecydowani, itd. Osoby nieśmiałe mogą więc zastosować więcej NPA, dzięki czemu postrzegane będą jako bardziej "męskie". Sama osoba stosująca zachowywać będzie się inaczej pod ich wpływem. Z kolei osoby z naturalnie wysokim poziomem testosteronu (owłosienie, dominacja, pewność siebie) mogą zastosować feromony łagodniejsze, które osłabią agresywne nastawienie takiego mężczyzny (np. Chikara). Pytanie, jaki mężczyzna danej kobiecie najbardziej odpowiada? A także, w jakim jest dzisiaj nastroju? Czy ma ochotę na zabawę, czy może woli się wyciszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 17 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2007 Zastosowanie mniejszej ilosci feromonow wywoluje w kobiecie stan pozadania na poziomie zaliczyc mozna do normalnego, a zastosowanie duzej ilosci pheromaxu wzbudzi pozadanie do maksymalnego poziomu Czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 18 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2007 Pamiętajmy o tym, że niekoniecznie wzbudzi, a wzmocni. Jeżeli dana osoba jest już podekscytowana, Pheromax to znacząco podkreśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 25 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2007 To jest tak jesli uzyjemy mniejszej dawki jestesmy odbierani tak samo jak uzyjemy wiekszą dawke Rozni sie tym ze bardziej wydziela sie od nas zapach feromonow i jestesmy na dalszą odleglosc wyczuwalni.Czy to chodzi o cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 26 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2007 To też ale nie tylko. Wokól Ciebie jet większa koncentracja fermonów, jest ich wyższe steżęnie, mogą wystąpić objawy przedawkowania. A wtedy już wiesz jakie są tego efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi