AleX Napisano 10 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2007 ciekaw jestem czy np za 2 lata feromony mają te same właściwości jak na początku gdy je otworzymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 10 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2007 podobno dzialaja przez caly rok tzn data waznosci jest rok ale nie wiem dokladnie, slyszalem ze rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleX Napisano 10 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2007 hmmmm sam nie wiem... znalazłem tu na forum, raz piszecie ze 5 lat, raz ze 10, są to daty wzięte od tak z powietrza czy w miarę wiarygodne...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 10 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2007 Przeszukajcie forum było o tym, najbardziej wiarygodny jest w tej kwestii najprawdopodobniej FERUM który już się wypowiadał. Rok to jest gwarancja sklepu na to że w razie niezadowolenia oddadzą Ci pieniądze a nie data ważności feromonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleX Napisano 10 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2007 tylko własnie ferum pisało ze 10 a ali napisał ze jemu mailem odpisano 5 lat, wiec skąd te nieścisłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 11 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2007 . Rok to jest gwarancja sklepu na to że w razie niezadowolenia oddadzą Ci pieniądze a nie data ważności feromonów. Właśnie racja pomyliłem sie przeeeeeeeepraaaaszaaaaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 11 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2007 Feromony to bardzo stabilne związki. Gdy przechowywane są w ciemnym miejscu (należy unikać długiego nasłonecznienia), ich data przydatności może wynosić nawet kilkanaście lat. Myślę, że nie ma możliwości, żeby nie skończyć fiolki w ciągu 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 11 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2007 Na opakowaniu Alchemy jest napisane, iż należy zużyć ten środek 3 lata po otwarciu. Oczywiście ten czas może się skrócić jeśli nie będziemy go prawidłowo przechowywać. Nie czy może to wpływać na termin ważności, ale właśnie Alchemy- tak samo jak Chikara zawiera glikol bądź glicerynę. Pheromax, NPA- nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi