Skocz do zawartości

BTB I zadnych reakcji........

kkkkk0

Rekomendowane odpowiedzi

Tesowalem wczoraj BTb i PHX do clubu i co zadnych efektow .......az sie wk.....lem.. normalnie zadnej reakcji

ehhehe przeciez nieraz uzywalem te feromony i byla jakas reakcja wieksza lub minimalna ale byla a tu juz od 1,5 tyg wogole zadego ani z BTB ani PHX nie wiem co sie dzieje.......

Do PHx moge zrozumiec... czemu nie zadzialal ale BTb to juz zaczyna mnie denerwowac....... nie wiem co robic. Cos sie dzieje z tym czy raczej ze mna.......

Pozdro

Z tego co mi sie dobrze wydaje to nie tylko Pheromax posiada Androstadienon, ale i BTB. Także istnieje taka możliwość że użyłeś zbyt dużej ilości feromonów, a w takim przypadku mogą się pojawić zarówno efekty negatywne, jak i w ogóle brak jakiegokolwiek efektu. Ale faktycznie, na to pytanie powinno odpowiedzieć ferum.

Musze przeciez powedziec ze wczesniej przeciez dzialalo to.... i bylem mile zaskoczony

Teraz jak uzywalem to uzylem BTb ze 3 krolpe a po jakis 4 h PHX i chciaelm zoabczyc wlasnie jak to bedzie nie laczyc ich odrazu. Przetestowalem takie cos z 5 6 razy byly moze ze 2 efekty.

No ale ile mozna na nie ..... sam juz nie wiem .\

Wiem ze moge uzywac osobno oba fera no ale nawet jak uzyje osobno to jak napisalem juz ponad tydzien nawet wiecej zero efektow......

\ferum co jest.........

Zdecydowanie przesadziłeś z dawką. Ludzie będą Cię odbierać pozytywnie, jeśli będziesz stosował minimalne ilości. Pamiętaj o tym, że BTB to bomba feromonowa. Produkt ten zawiera wiele związków. Jeżeli więc połączysz go z Pheromax'em, który sam w sobie jest bardzo mocny, przesadzisz z ilością stosowanych feromonów.

Bardzo często zdarza się, że ludzie dostrzegają na początku efekty, natomiast po pewnym czasie przestają je widzieć. Dzieje się tak z dwóch powodów.

Przede wszystkim, wszystkie te spojrzenia, zaczepianie, zainteresowanie, to wszystko jest bardzo widoczne, gdy zaczynasz stosować feromony, dostrzegasz różnicę w zachowaniu swoim i ludzi wokół Ciebie, natomiast z czasem możesz przyzwyczaić się do tych efektów i zacząć traktować je jako "normę". Trudniej jest wtedy jasno powiedzieć, że dana sytuacja jest zgoła odmienna od dotychczasowych i była wynikiem stosowania feromonów.

Po drugie, gdy stosujesz feromony codziennie, ich śladowe ilości pozostają na ubraniu, przez co, nawet pomimo codziennego prania odzieży, na koszulkach, spodenkach, czapeczkach, ich niewielkie ilości mogą się sumować. Skutkuje to powstaniem zbyt dużej chmury feromonów wokół Twojej osoby, której przekaz nie jest już tak klarowny, jak na początku, gdy stosowałeś minimalną dawkę jednego produktu.

Dlatego też, zaleca się stosowanie feromonów na skórę, aby uniknąć codziennego sumowania się feromonów.