Skocz do zawartości

Feromony śmierdzą.

nand

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was moi drodzy. W ostatnich dniach stałem się (nie)szczęśliwym nabywcą butelki 14ml bezzapachowych feromonów Pheromax. Podzielę się z wami moją opinią na ich temat. Otóż moim zdaniem smród tych feromonow do złudzenia przypomina zapach spod spoconej, nie mytej przez tydzień pachy. Określić coś takiego mianem "bezzapachowego" to tak jakby powiedzieć że kupa dobrze smakuje. Uważam to za świadome i umyśle wprowadzanie klienta w błąd przez producentów i dystrybutorów i jak na razie waham się ze skierowaniem tej sprawy do rzecznika konsumentów.

Co do ich skuteczność to a jakże są skuteczne. Osoby płci przeciwnej które do mnie się przytuliły i które znam wystarczająco dobrze sugerują mi że powinienem się umyć... Natomiast te nieszczęśliwe osoby które nie miały okazji się przytulić do moich feromonów nie wydają się być pod ich działaniem i to tyle.

Ps. Nie używam zbyt dużej dawki bo wystarczy jedno „psiknięcie” aby stworzyć zabójczą mieszkankę rodem prosto spod pachy.

Jeśli producent czy dystrybutor określa swój produkt bezwonnym w reklamach bo nie pachnie jak perfumy to jest to bezdyskusyjne wprowadzanie w błąd. Równie dobrze można sprzedawać samochód nie używający paliwa, tyle że po zakupie okaże się że producent uznał że ropa to nie paliwo przecież bo benzyna to paliwo! Jednak naprawdę nie wmawiajmy sobie ze dystrybutor feromonów nie wie co to jest zapach.

Jednak wg mnie feromony działają! Jak najbardziej! Ich sposób działania można porównać do uryno terapii. Jeśli jesteś tak zdesperowany i zdeterminowany ze pijesz własny mocz to pozbędziesz się każdej choroby! Nie ma siły na świecie która cię powstrzyma, taka jest siła wiary i umysłu. Podobnie z feromononami. Jeśli jesteś tak zdesperowany i zdeterminowany że wydałeś duże pieniądze na nie i używasz ich mimo że czujesz że to zapach jak spod niemytej pachy to naprawdę nic cię nie potrzyma, na pewno nie ich zapach! Każda kobieta którą zechcesz będzie twoja!

nand, Pheromax to jedne z najlepszych feromonów jakie można w ogóle kupić w Polsce. To fakt, ma intensywny zapach Androstadienonu, ale nie ma żadnych dodatków zapachowych i o to głównie chodzi. Na stronie Pheromax jest to napisane. Nie są to perfumy z feromonami, ale czyste feromony. To Androstadienon śmierdzi, Androstenol np. pachnie ładnie.

Ale nie dziwię się tobie. Mi też zapach Pheromax przeszkadza i chociaż wiem, że jest najbardziej skuteczny, wolę NPA i Chikarę. NPA ma łagodniejszy zapach, a Chikara zupełnie nie ma zapachu feromonów.

Przede wszystkim, nie chcę być niemiły, ale widzę, że nigdy wcześniej nie miałeś okazji stosować feromonów i sam przyznasz, że w tym temacie jesteś nowicjuszem. Potrzeba więc Tobie wiele testów, zanim zobaczysz jak one działają. Wiele osób na początku oczekuje od nich zbyt wiele.

I jeżeli przeszkadza Ci zapach Pheromax w stosowaniu fero, proponuję, żebyś napisał do obsługi klienta. Masz przecież gwarancję i ustawowe 10 dni na zwrot towaru. Po prostu do nich napisz, a później napisz tutaj jak zakończyła sie sprawa.