grand-19 Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2007 chodzi mi o to czy kiedy zastosuje PHX to pies zacznie się dziwnie zachowywać, no i czy nie uszkodzi mu w jakiś sposób psiego wrażliwego węchu. bo nie wiem czy po spryskaniu sie PHX trzymać się od niego z daleka zeby nie zaszkodziło czy nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2007 gdzies czytalem ze pies moze Cie nie rozpoznac jesli spryskasz sie feromonami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2007 Nic sie niedzieje poprostu pies moze ale nie musi stac sie posluszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 24 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2007 ja zauwazylem ze np komary warjuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi