DobrodusznyRadzimir Napisano 27 Maj Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj Hej, czy ktoś wzmacniał Pheromaxa singlem Raw Androstadienone? Potrzebuję turbo-uwodzeniowej mieszanki, Pheromax działa świetnie, ale chciałbym spróbować jeszcze go wzmocnić. Pheromax ma 1.2mg Dienone w 14ml, czyli niecałe 0,09mg w 1ml Raw Androstadienone ma 3.5mg Dienone w 14ml, czyli 0.25mg w 1ml Myślę o tym, żeby zboostować Pheromax. Chcę dolać do 14ml Pheromaxa aż 7ml Raw Androstadienone. Czyli razem 21ml mieszaniny w której jest 2.95mg dienone (2.0 mg Androstenol, 1.8 mg Androstenone). Dzieląc na 1ml mój Boosted Pheromax miałby: 0,14mg Dienone 0,095mg Nol 0,085mg None Co o tym myślicie? Singiel nie ma zapachu więc IDEALNIE nadaje się na miksowanie, prawda? Czy nie będzie za dużo Dienone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greentea Napisano 27 Maj Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj Świetny pomysł! Super, że chcesz poeksperymentować Te Raw Single Pheromones są faktycznie świetne do takich miksów, bo nie mają zapachu i łatwo je łączyć. Nie wiem jednak czy 7 ml Androstadienonu nie będzie zbyt intensywne na początku. Czy nie lepiej byłoby zacząć od mniejszych ilości, np. 2-4 ml Androstadienonu? Będzie to bezpieczniejsza dawka na sam początek, a pozwoli Ci ona wyciągnąć już jakieś wnioski. Myślę, że zawsze lepiej jest dać mniej i później ewentualnie dodać więcej feromonów niż odrazu zaczynać od dawki ''ekstremalnej''. Daj znać jak wyjdzie, sama jestem ciekawa efektów takiego miksu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrodusznyRadzimir Napisano 28 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj Rzeczywiście, lepiej zacząć od mniejszej ilości. Na początku myślałem o tym, żeby zrobić mix z całym singlem i Pheromaxem Ok, w takim razie plan mam taki, żeby zrobić: 5ml Pheromax + 2ml Single Dienone [7ml mieszaniny], stężenie Dienone będzie troche mniejsze: Dienone [0.928g w 7ml] - 0.1326 mg/ml Androstenol [0.714g w 7ml] - 0.1021 mg/ml Androstenon [0.643g w 7ml] - 0.0919 mg/ml Tylko teraz ważna sprawa: sposób aplikacji. Boosted Pheromax będę trzymał w tym: https://www.feromony.pl/akcesoria/atomizer, więc: Jedna aplikacja to średnio 52 mikrolitry (0.052 ml) mieszanki 5 ml Pheromax + 2 ml Raw Dienone (7 ml), której skład już wcześniej policzyłem. Z 7 ml mieszanki otrzymam + / - 134 pełne aplikacje. Każda aplikacja to: Dienone ~ 6.90 mikrogramy Androstenol ~ 5.31 mikrogramy Androstenon ~ 4.78 mikrogramy Z racji, że to psiknięcie, a nie kropla to nie chce robić takiej mocy jak singiel, również chciałbym mieć Nol i None w mieszance - dlatego PHX Mieszam, testuje i dam znać o wynikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi