Skocz do zawartości

Jak Wasz partner reaguje na feromony?

owr31115

Rekomendowane odpowiedzi

Ej, serio - ktoś z Was miał tak, że użył feromonów i partner/partnerka od razu: „Ty coś kombinujesz?” albo „Czemu tak dziwnie pachniesz?” :grin:

Czasem człowiek się tylko psiknie dla testu, a już atmosfera robi się jak w jakimś filmie… albo odwrotnie - jak na komisji śledczej :-P

Więc z ciekawości! Pytanie do Was - czy wasza druga połówka wie o tym, że stosujecie feromony?

Mieliście jakieś śmieszne akcje albo totalne wtopy? No i przede wszystkim czy poczuli różnicę?

Ja najczęściej stosuje po cichu :lol: czasami po czasie mówię, że używałem i pytam się o odczucia

Haha, klasyka! tajna broń - niby niewidzialna, ale czasem aż za bardzo robi robotę. Teksty w stylu "Ej, ty dziś jakiś… inny jesteś. Pachniesz... dziwnie znajomo?” są naturalne w przypadku stosowania feromonów ;) 

Ja akurat nigdy nie mówię, że mam na sobie feromony :-P Ale zauważyłam, że za każdym razem, gdy się psiknę, moja druga połówka sama z siebie częściej szuka bliskości-przytulenia, dotyku, czułości. I za każdym razem chłopak się śmieje i zastanawia, czemu się tak „klei” i nie może się ode mnie oderwać.
A dzieje się tak, kiedy używam tych bardziej seksualnych feromonów... wtedy to już w ogóle atmosfera robi się baaardzo przyjemna. ;)

U mnie to działa trochę jak taki niewidzialny magnes. Zero gadania, żadnych sugestii-a jednak coś ewidentnie wisi w powietrzu.
Czasem aż się zastanawiam, czy to rzeczywiście tylko zapach, czy może jeszcze coś więcej...

Muszę się przyznać do jednej wpadki, która nauczyła mnie czytania ulotek załączonych do produktów. Kupiłam Pheromax i byłam bardzo podekscytowana, więc przy pierwszym użyciu… wypsikałam się nim jak zwykłymi perfumami! Zupełnie nie zwróciłam uwagi na zalecaną dawkę-no bo co może się stać? Psik na szyję, zgięcia łokci, szyję, za uszami, z tyłu głowy- no przesada  

No i się stało. Zapach, który na początku wydawał się niewyczuwalny dla mnie, po chwili stał się przytłaczający dla wszystkich dookoła. Byłam na spotkaniu ze znajomymi i najgorsze, że nie tylko mężczyźni, ale i kobiety wyraźnie unikały bliskiego kontaktu. Nie sądziłam, że jest TAK źle! Dopiero później doczytałam, że Pheromax to nie są zwykłe perfumy i zaleca się maksymalnie 1, góra 2 psiknięcia. Co ja zrobiłam... 

Od tej pory używam o wiele ostrożniej i zdecydowanie mniej :D