truskawka456 Napisano 25 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec Lubicie mieszać feromony zapachowe z własnymi perfumami? Macie jakieś swoje ulubione połączenia? jestem ciekawa, bo ja chyba wole same feromony. Ale też w sumie obawiam się, że zmieszanie dwóch zapachów mogłoby byc zbyt intensywne i dla mnie i dla ludzi dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greentea Napisano wczoraj o 09:18 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 09:18 Hej! Jak feromony zapachowe - to tylko solo! Kiedyś próbowałam nosić The Edge razem z Libre i… to było fatalne połączenie. Głowa bolała mnie okropnie, a koleżanki subtelnie dawały do zrozumienia, że noszę bardzo ''ciekawe''(czytaj - brzydkie ) perfumy. Przysięgam, że tak duszącego zapachu jak wtedy jeszcze nigdy nie czułam! Feromony z feromony.pl są naprawdę intensywne i bardzo trwałe. Moim zdaniem nie ma sensu łączyć ich z własnymi perfumami - to może tylko pogorszyć efekt Za to dużo lepiej sprawdzają mi się preparaty bezzapachowe, które mogę połączyć z moimi ukochanymi perfumami - wtedy naprawdę czuję, że ich zapach jest podbity i mocniejszy Czy Ty może próbowałaś jakiegoś ciekawego połączenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi