Skocz do zawartości

Szok Po NPA !!!!!!!!!!!

cwiklok

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jetem tu nowy

Npa przyszło w czwartek no to mówie w wekenndprzetestuje to cudo :D

Oczywiście wybrałem sie na iprezke do mojego clubu razem z kolesiem z roboty .Oczywiście nic nie powiedzielem ze mam fero .

Zaplikowałem z godnie z instrukcja i przykryłem to czarnym adasiem

I teraz Moja chistoria rozpędza się :

Poszlismy do baru po drinki ,stoimy przy barze i gadu gadu obok siedziały 2 klijetki .Jedna znałem z 6 klasy i zawsze mi sie podobała mi juz stukło 24l .Ale nigdy jej nie mogłem spotkać no to mówie do koleszki ze trzeba podbić .

Krązyła klijetka z kwiatami no to pach kupiłem roze i mowie zeby podała tej klijetce . Podeszlismy do nich i sie pytam czy podoba sie rózyczka .Nigdy bym tak nie zrobił wiec wiedziałem ze NPA zaczyna działać :D

Ona mowi ze tak ze sie znamy nie pamieta zkad no to jej tlumaczyłem . podem tanieć sama mnie wyciagnela na parkiet . Potem spytale sie czy czegoś sie napije ONA sie spytała nie ja . :shock:

Była strasznie mila taczyliśmy i gadaliśmy cała ipreze mój koleszka w :shock: i ta jej kolezanka tez co wyprawiamy na parkiecie

Na koniec iprezki mówie zeby dała mi nyr koma ona powiedziała ze bym dał jej swój ona zadzwoni ,Móie jasne ze zadzwoni ale sopox .Dałem

Rano sie budze a tu w fonie 16 eskow od niej jak fajnie było , jaki jestem fajny ,co uzywam za perfóm ze tak mładnie pachniałem i zebysmy sie stykneli w sobote Bo ja kolezanka ciagnie do pabu

:lol:

SOBOTA

Koleszke wyciągłem na zakupy wypłata tezeba sie obkupić troszke mowie

Oczywiście zaplikowałem sobie NPA

W chodzim do sklepu przymiezyłem sobie kurtałke Patrze no cena troszke za wyska .Ekspedietka nawet fajna troszke starsza odemnie .Czy mi sie podoba kurtka czy namnie pasuje .mówie ze troszke cena za wysoka .

Ona sie pyta czy mam karte stałego klijeta

Ja mowie ze niestety nie mam

Ona do ,mnie mówi ze tak mi z oczu ładnie patrzy ze da mi upust

Strasznie byla miła dyskretny usmieszek miała na twarzy

No i kurtałke wyrwałem za 260 zamiast 350 zł

Wieczorem

Aplikacja NPA no i Do Pabu

Wszedłem ona siedziałe z kolezanka i jakimis 2 łbami

Przywitałem sie Ona mówi do kolesia zeby sie przesiadł bym usiadł koło niej :shock: . No i gadka sie rozpoczeła . Cały czs mnie obwochywała i strasznie miła była po godzince mówi ze bysmy sie stad zrywali na jakis spacer . Móiwe Ok .Ściemniła ze ja głowa rozbolała i spadamy .

No i tak sobie szlismy obieci i gadka zajeb... sie klejła .No i sie pyta czy wejde do niej bo ona sie przebieże i spsem wyjdziemy . mówie ok

wyslismy z psem do sklepu kupilismy pare piwek no i do niej bo chłodno

Reszty nie bede pisał Bo sie domyślacie jak to sie zakończyło

JESTEM gigatycznym :shock: Ze to tak działa

PIŚĆie swoje opowieści [/b]

Super że opisaleś swoją historie ,aby takich więcej :D

Własnie zastanawiam sie dlaczego tak jest ,ale NPA jak dla mnie jest o niebo lepszy od PHX od ostatniego msc jak dostalem nową fiolke NPA :)

Moze Npa ma w sobie teraz wiecej fero :)

Szacunek za to ze ktoś wkoncu opisal swoja histrorie jak widzicie dawno nikt juz nie opisywal.

Mimo wszystko mysle ze dla mnie lepsze wrazenie robi PHX ale NPA tez mu nie odstepuje.....

To ja tez opisze swoja najwieksza histrie z NPA i z czesciowym dzialamiem BTB.

OToz od kilka miesicy mieszkam z kumpela i koelzankami .

JEdna kumpele znam juz kilka lat i wszysniej nie bylo widac zeby mnie jakos bardziej wiecej niz po przyjacielsku traktowala. Otoz jak zaczelismy mieszkac razem , oczywiscie stosuje fera kilka razy w tyg . I tak wlasnie od 1 miesiaca zauwazylem ze jej nastawaienie do mnie sie zmienia nalepsze. Zachowuje sie inaczej i wogole.

I wlasnie zauwazylem dzialanie Fera na niej widac ze cos do mnie poczula a ja do niej. Co w koncu doprowadzilo do Milego wydarzenia. Domyslacie sei jakiego ......................hehe

Sama mowi ze nie wiem co ona robi......a jak wiem dlaczego. zapewne to moja Fera zaczely na nia dziala przedtem przeciez tak nie bylo.

Niedlugo kupie PHX i zaobacze jak ten spacyfik dziala.

pozdraiam