lordi156 Napisano 22 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 Czym przykryć zapach pheromaxu, jeszcze paczuszka nie przyszła, ale wolę się na to przygotować ;P Mam zapach farenheita (niby "feromony" mikko nakaido) czy nada się żeby przykryć woń PHX'a? Zaznaczam ze na żądne markowe perfumy nie mam za bardzo teraz kasy i czasu kupować... (nawet nie wiem czy phx przyjdzie do sylwka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 22 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 Ja osobiście phx przykrywam lacoste zielonym i myśle że to wystarcza,chociaz kupiłem kiedyś lane perfumy i myślę że są mocniejsze.Ewentualnie mozesz kupić jakieś mocne lane perfumy bo w małym flakoniku bo nie są takie drogie i mozesz je mieć przy sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klient_ Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 tez uzywam lacoste zieloną do phx ale wydaje mi sie ze lacosta za słaba jest troche.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriu Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Mam PHX i jest naprawde trudny do przykrycia, zwykle "perfumy" wymiekaja po paru minutach. Osobiście używam próbek J.P.Gaultier i "le male" z PHX tworzy ciekawy zapach, natomiast "du male" sprawia iz na poczatku prawie w ogole nie czuc PHX. Najbardziej odpowiada mi "le male" i PHX, normalnie czuc perfumy ale przy pelniejszym wdechu można wyczuc PHX (jeżeli wiesz jak pachnie PHX). Testuje równiez inne połączenia feromonów i perfum czasami z lepszym, a czasami z gorszym skutkiem, ale kiedy potrzebuje gwarancji przykrycia feromonow to mieszanka podana wyżej. Do takich testów warto zainwestowac w próbki, ostatnio udało mi sie zakupic każdą próbke za 3,00zl wiec inwestycja sie opłacała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubuś_78 Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 A ja już zamówiłem i czekam na moje ulubione (bardzo ciężko dostępne) perfumy - Adidas Adventure i już nie mogę się doczekać kiedy będę je testować z fero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriu Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 Adidasa tez probowałem, ale czarny pure energy taka limitowana seria, kompozycja nawet ciekawa ale trzeba co jakiś czas poprawić adidasem albo minimalne ilości PHX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haribo Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 zastanawiam się nad połączeniem pheromax + cacharel amor pour homme sunshine (uzywam ich od kilku miesiecy i bardzo mi pasuja - link do info http://allegro.pl/item287731159_cacharel_amor_pour_homme_sunshine_75ml_edt_m_.html ) co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordi156 Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 przyszedł mi PHX i mała próbka chikary, można nią skutecznie przykryć woń PHX'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriu Napisano 28 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2007 to super, zacznij testowac czym predzej a odpowiedz na Twoje pytanie, poruszane juz n+1 razy, znajdziesz tutaj http://ferum.pl/search.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubuś_78 Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 A ja już mam Adidas Adventure i jak dla mnie nadaje się świetnie. Zauważyłem, że nawet bez fero zapach podoba się kobietom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
santanachia Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 dla mnie idealnie skomponował się z Armani by georgio armani. pheromax tak świetnie uzupełnił Armaniego, że polubiłem ta mieszaninę i bez phx wydaje mi się jakaś uboga. zaznaczę jhednocześnie, że nie wierzę w magiczną moc syntetycznych feromonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi