Skocz do zawartości

Wasze TOP 3 feromony

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 weeks later...

Cześć! Nie znam się na męskich feromonach, bo kupuję tylko te damskie :-P  Ale chętnie się dowiem czemu u Ciebie na pierwszym miejscu jest IMPI. To kwestia samej mieszanki, czy może zapach dodatkowy tak Ci podpasował?  Zaciekawiłeś mnie teraz... :D 

Jeżeli jednak chodzi o moje TOP 3 feromonów dla kobiet to na pierwszym miejscu zdecydowanie The Edge - kocham co za wszystko, czy to zapach, czy działanie. Jest dla mnie idealnym produktem! Drugie miejsce dostaje Pheromax i Pheromax Oxytrust - czuje się po nim niesamowicie kobieco, a komplementy lecą z każdej strony. Na trzecim miejscu jest BTB Supreme - dodatek feromonów 3. generacji to istne zbawienie w tych czasach. Uwielbiam go stosować do pracy i zawsze wtedy, kiedy czuję się zdenerwowana, zestresowana. Uważam, że ten produkt to totalny must-have :) 

Na ten moment to moja trójka, ale z chęcią poczytam Wasze typy :)

• 1 month later...

Też kocham The Edge!! to jest tak świetny produkt! od lat sprawdza mi się w wielu kwestiach. Zaraziłam swoją mamę też tą miłością i kilka znajomych :D 

kolejnym u mnie jest BTB, bo zawsze fajnie potrafi mnie uspokoić jak tego potrzebuję. Więc jeśli wiem, że czeka mnie stresujący albo intensywny dzień w pracy to koniecznie musi być. ale też w połączeniu w the edge mi się super sprawdza. No ale tak jak koleżanka wyżej pisze ten dodatek do BTB tych fero 3 generacji to jest naprawdę duży plus. Każdy teraz wszędzie goni, dużo ma na głowie więc polecam!

no a 3 miejsce to Unresistible. wiele mu zawdzięczam haha