pppo Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Witam wszystkich:) Kupiłem próbkę Phx 2ml którą kilka razy miałem już możliwość testować. Osoby tu piszące wiele razy wypowiadały się, iż ona śmierdzi a w moim przypadku takie coś nie ma miejsca – leci samym alkoholem (ale wiem że nie każdemu musi śmierdzieć). Jak na razie kiepskie efekty:/ Poczekamy zobaczymy – może w połączeniu z innym fero będzie lepiej np. NPA czy chakira. I: 1. Czy jest możliwość przedawkowania – nie ma dolegliwości bólowych tylko brak chęci do działania (np.: byłem na dysce i kompletnie nie miałem ochoty na nic ). 2. Czy na efekty Phx trzeba czekać jakąś godzinę czy powinno działać od razu? Dodam, że z reguły zapominam, że nosze fero na sobie. Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Zawsze jest mozliwość przedawkowania. A efekty w sumie powinny pojawić się od razu, ale to też zalezy od Twojej postawy w danej sytuacji oraz od tego na jaki poziom oraz rodzaj fero będzie reagowała osoba, z którą się zetkniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Pojawiła się nowa próbka pheromaxa 1ml za 38 złotych ciekawe czy duże opakowanie też zmieni pojemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pppo Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Zawsze jest mozliwość przedawkowania. A efekty w sumie powinny pojawić się od razu, ale to też zalezy od Twojej postawy w danej sytuacji oraz od tego na jaki poziom oraz rodzaj fero będzie reagowała osoba, z którą się zetkniesz. Też mi się tak wydaje jeśli chodzi o nastawienie. Była taka sytuacja 2 dni wcześniej również na dysce - było super, miałem pełno energii na wszystko. Będę bardziej za przedawkowaniem co w konsekwencji miałem nie ten nastrój. Jak dojdzie do mnie NPA to zobaczę skutki Phx+NPA. Nie ukrywam że liczę na lepszy efekt;) zwłaszcza, że się dość naczytałem:) Pojawiła się nowa próbka pheromaxa 1ml za 38 złotych ciekawe czy duże opakowanie też zmieni pojemność Question Jestem bardziej przekonany, że pojemność "mniejsza" tyczy się wyłącznie próbki Phx. Zdziwiłbym się gdyby było inaczej:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Na twoje pytania sa odpowiedzi na forum poszukaj....bo zapewne nikomu juz sie nie chce tego pisac co pisacli...........KIEDYS;p Czytaj uwaznie albo zadawaj nowe pytania;p pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi