Daniel Napisano 10 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2006 witam mam takie pytanko jak dotąt widac na płec przeciwna najlepszy jest pheromax.chodze do szkoły gdzie jest nieduzo uczniów mozna kazdego zapamietac zwrokowo.I mam takie pytanie jesli spryskam sie pheromaxem i ładnym perfumem i jak przejde koło dziewczyny i wyraznie poczuje perfum zarówno jak i fero co ona wtedy zrobi???oczywiscie w ogole mnie niezna tylko z widzenia i zdaza sie tak ze przechodzę koło tych dziewczyn kilka razy dzienie na przerwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 10 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2006 W większości przypadków nic nie zrobi- no, może tylko zerknie, uśmiechnie się Tyle na forum się pisze, że feromony to nie wszystko, a niektórzy dalej się pytają. Zależy to też od dziewczyny- możę tak być, że zagada do ciebie, ale tak jest bardzo rzadko. Trzeba zagadać! Zwrócić na siebie uwagę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 10 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2006 Tylko nie mysl,ze jak laska poczuje podswiadomie feromony to od razu na Ciebie sie rzuci...niestety nie ma tak Po prostu jezei zauwazysz ze jest zainteresowana twoja osoba lub patrzy sie na Ciebie to bedziesz mogl przypuszczac ze feromony dzialaja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 11 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 Nie mysle ze laska sie na mnie odrazu zuci i podswiadomie niewyczuje feromonów poniewaz nie wszyscy wiedzą co to jest.Tylko ja zawsze mam stracha zagadac do dziewczyny.Poniewaz powie daj sobiie spokuj albo powie ze niemam teraz czasu na rozmowy i jest lipa.I czy feromony pomąga w tym ze dana dziewczyna tak niezrobi tylko bedzie chętna do rozmowy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 Z pewnością tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 14 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 Rczej nic nie zrobi, przynajmniej nic nie zauważysz, ale możliwe że w środku coś ją ruszy a jeśli chodzi o "spryskiwanie" to uważaj by nie przedawkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi