Hoody Napisano 10 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Jak byś mógł otrzymać całkowicie za darmo 2 próbki (2 saszetki) Co byście wybrali - mam taką opcję i sam nie wiem co wypróbować. Mam do wyboru: - saszetka percepion - saszetka the edge - saszetka chikary - saszetka scent of eros Jakie dwa z tych 4rech byście wybrali bo nie mogę sie zdecydować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikkk Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Preception próbowałem, w ogóle nie działa, jak wybierac to chikiry i scent of eros. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Perception jeszcze nie używałam, a Chikara jest dla facetów, więc mogę się wypowiadać tylko o The Edge i SoE. Zdecydowanie The Edge, SoE jest uboższe w składniki i działa tak słabo jak Alchemy, czyli 9prawie) wcale - jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadamezMatho Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Jak dla mnie Chikara (mimo że sam nie probowałem) i The edge(pierwsza klasa!) Perception na mnie tez jakoś nie działa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 jak bym wybral ...hmmm the edge & chikara a co to wogule jest scent of eros jak dziala jak smakuje i z czym to sie je percepcion odpada beznadziejna aplikacja jakis zel ale z jednej strony długo sie utrzymuje cassi zauwazylem ze na ciebie to chyba zadne feromony nie dzialają npa beee pheromax beee cos tam innego smierdzi jakos nie wieze w to zeby nie dzialaly moze za czesto o tym myslisz ja ostatnio dozuje na ubrania tylko i wyłącznie nie jestem typem faceta pedancika co codziennie zmienia ciuchy ale tak co 2-3 dni i moim zdaniem fero tyle sie utrzymuje najlepiej jest 2 dnia fero ma najlepsze dzialanie nie za mocne i nie zasłabe spróbuj a do tego duza oszczednosc napisze cos jeszcze npa kupilem jakie 10 miesiecy temu i jeszcze mam nie zawiale ale jeszcze troche jest stosuje 0.5 kropli nawet a mniej hee i dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Coś tam na mnie działa Po prostu Pheromax prawdopodobnie jest nie dla mnie. BTB działanie zauważyłam, a NPA w moim przypadku jest tak silne, że nawet małe ilosci mogą spowodować negatywną reakcję otoczenia (teraz, żeby nie kusić losu, rozcieńczam je w perfumach). A SoE - jak się spróbowało czegoś bardziej złożonego i silniejszego, to te słabiutkie raczej odpadają.. A fero mi nie smierdzą, czuje zapach tylko NPA i to jest taki "knurzy" aromacik hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi