Art! Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 czesc , po 1 jestem nowy po 2 , mam kilka pytanek dot. feromonow "PHX" a wiec zakupilem sobie 15ml no i jak narazie wyszlo tylko na to ze osoby znajdujace sie przy mnie byly bardziej otwarte i ciagle usmiechniete ( szczegolnie sasiadka ) nie wiem jakies zastosowania inne? (stosuje w ten sposob ze pryskam 1 raz na szyje nastepne przykrywam perfumami) podobno dobrze dziala w klubach a gdybym chcial znalezc normalna dziewczyne a nie "tepa blachare tapeciare" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Cześć! Ja fero stosuję podobnie. A jak będziesz chciał znaleźć dziewczynę na dłużej, to też pomoże, zwłaszcza na początku znajomości, bo nie tylko przyciągniesz jej uwagę, ale też lepiej będzie Wam się rozmawiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryczek Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 No dokładnie. Kluby albo miejsca gdzie ludzie nastawieni są na nowe znajomości. Tylko nie nastawiaj się na początku na wielkie sukcesy. PHX działa specyficznie . Chodzi o to że możesz użyć fero i nie myśleć o tym. A niespodzianki same przyjdą. U mnie tak własnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Art! Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 oki czyli wyciagnalem takie wnioski - te fero dzialaja w taki sposob ze poprawiaja nastroj danej osobie i przez to ulatwiaja kontakt? nie bylo napisane przypadkiem ze "w oczach" a nie w nosie? , tej osoby staje sie osoba atrakcyjniejsza? juz nic nie rozumiem gubie sie w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi