pppo Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Tak jak w temacie: mam duży flakonik Phx 14 ml i NPA i różne próbki - chakira The edge i Perception. Na razie stosuje dwie pierwsze - jako tako efektów nie widzę. Wiadomo, że w takich miejscach jest dużo świństwa w powietrzu czyli dym z papierosów itd. I jak przez to ma sie przebić fero?? Dlatego pytam się Was o pomoc co i w jakiej ilości stosować? Wiem, że powinno się samemu przetestować, ale chcę poznać opinię tych osób, co już mieli okazje stosować ze skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Tu masz adresy blogów feromonowych: http://feroblog.pl/ - myslę, że powinienieś znaleźć tam duzo ciekawych wskazówek. A w dalszej kolejności to polecam wyszukiwarkę tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 27 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Jak nie widzisz to nie stosuj. Zastosuj samą chikare badz The edge i wtedy prawdopodobnie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi