Kakaka Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Cześć, jestem tu nowa. Zainteresowałam się feromonami wchodząc na to właśnie forum. Chciałabym tego spróbować. I tu pojawiają się moje pytania. Co na początek? Chciałabym, aby pewien chłopak zwrócił na mnie uwagę. Gdzie mogę kupić feromony? A może jakieś próbki? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 14 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2008 po co 2 tamaty załozylas ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 23 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Ja na początek proponował bym przeczytać wszystkie tematy na forum, ale nie niektórzy jak widać lubią pytać o to co już było wielokrotnie maglowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi