niedoświadczona Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Już niedługo będę pełnoletnia, ale z fero nie mogę czekać. Chcę zamówić przez usługę poste restente. Czy nie będę miała problemów z odbiorem paczki na poczie ( nie mam dowodu, mogę okazać tylko legitymację szkolną )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 nie powinno byc problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goodbye666 Napisano 26 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2008 A ja miałam trochę z tym problemów, Ty już pewnie swoją paczkę dawno temu odebrałaś ale przestrzegam innych nieletnich, że mogą się do was przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedoświadczona Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2008 A o co się mogą przyczepić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 czyli sie nie przyczepili feromony dzialaja cuda nawet jak sa zamkniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1qaz1q Napisano 30 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2009 Heh, to feromony mają ograniczenia wiekowe? Ja 18-stkę mam za 4 miesiące. Nie będzie chyba problemów jeżeli zamówię fero kurierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi