knypo Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Witam!!! Dziś dostałem próbkę Pheromaxa 1ml. Trochę jest problem z nałożeniem (zatyczką się nie da). Czy to normalne że po nałożeniu phx ja go wogóle nie czuję (żadnego smrodu)? może trzeba więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Nie trzeba wiecej. Niektórzy po prostu nie czują tego zapachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knypo Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 No tak... Ale on wtedy działa?? Jak powącham go w próbce to wali taką mocną gorzałą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Ja robię tak zatykam palcem tą małą buteleczkę przechylam i to co mam na palcu wcieram za uszami to tak mniej niż pół kropli. Zapachu nie czuje no może troche jak powącham otwartą buteleczkę to taki duszący zapach ledwo wyczuwalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knypo Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Nom ja też tak nakładam... Ty też nie czujesz zapachu, ale ten PHX działa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 pheromax działa tylko, że ja stosuje go do pracy. W tym celu kupiłem feromony. Widziałem reakcje i zachowanie ludzi dłużej przebywających w moim otoczeniu i są to reakcje typu wpatrywanie się we mnie częste zagadywanie, jakieś pytania o moje zdanie itp.. najdziwniejsze jest to, że ludzie pytają mnie o rzeczy o których kompletnie nie mam pojęcia tak by podtrzymać rozmowę. Żadnych podtekstów erotycznych ani propozycji nie miałem i nawet bym nie skorzystał bo jestem w wieloletnim stałym związku. Jedyna negatywna reakcja z jaką się spotkałem to reakcja mojej dziewczyny, ale już ten temat był poruszany przeze mnie na forum, proponuję poszukać. PS. nie wierz ślepo w moc feromonów, to tylko subtelny dodatek do twojej osbowości może co najwyżej nieznacznie pomóc w relacjach międzyludzkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knypo Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 No spoko... Dzięki :DDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikkk Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Pisze nawet w opisie Phx że chyba nawet 70 % ludzi czy jakos tak nie czuje tego w małych ilościach a mimo wszystko działa. Jak DR. KIDLER napisał żeby nie weirzyc ślepo ale zanim kupiłem feromonki to myśllałem że to tak że to nie zdiała a to tak tylko zeby nikt nie myślał ze nie działą, Ale działa piorunująco poważanie, jak była daleko kumpela ode mnie zaczęła się kozaczy a jak troche sie zblizyła zaczęła gada ze to zarty a za cwczoraj przeparsza że była nie miła a wczoraj nie miałem feromonków, heh ta moc jednak jest. i DZiałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi