Bytomianin Napisano 27 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2008 no zaczne w skrócie : Jakiś czas temu poznałem pewną dziewczynę, młodszą odemnie o 3 lata. Zakochałem się w niej od pierwszego wejrzenia - ona o tym wie Niby też mnie kocha ale tylko jako dobrego przyjaciela. I tutaj mam problem nie chce zeby mnie kochała jako przyjaciela tylko coś wieciej i nie mam pojęcia jaki Feromen kupić żeby mnie potraktowała więciej niż przyjaciela. Proszę o porade z góry dzięnkuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 27 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Witam moim skromnym zdaniem to wyboru powinieneś dokonać między pheroxem a npa. Do tego dobre markowe perfumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bytomianin Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Myśle żeby na początku spróbować Alchemy bo jest najtańszy a póżniej coś lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 27 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Alchemy zawiera tylko jeden feromon i to w bardzo małym stężeniu, więc nie spodziewaj się nadto efektów no chyba, że sam naturalnie wydzielasz dużo feromonów a alchemy ma tylko je wzmocnić. Tak czy tak życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bytomianin Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2008 pheroxem a npa. Musze o tym pomyslec - ciezka sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi