Dami-an Napisano 29 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Chce zamówic 2x 1ml pheromaxu Ale na ile mi to starczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 29 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Chce zamówic 2x 1ml pheromaxu Ale na ile mi to starczy? Nie zagłębiając się daleko w matematyczne obliczenia, myślę, że będzie to ok. 40 aplikacji. Nigdy nie miałem próbki, więc nie wiem, jak się ją stosuje. Może wypowie się osoba, która z próbką miała do czynienia. Moim zdaniem, wystarczy Ci na ok. 1 miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 30 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Witam tak naprawde na ile starcza próbka zależy od tego jak często zamierzasz stosować oraz w jakich ileściach. Mi conajmiej na trzy tygodnie codziennego stosowania, ale w małych ilościach. Widocznie mój organizm dużo wydziela naturalnych feromonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 Przestań,wystarczy Ci na tyle ile tego będziesz potrzebował ,pomyśl spójrz ,Jesteś atrakcyjny po co Ci to Używaj tylko na niedostępne dziewczyny Życze sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi