RAfi Napisano 16 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2006 Niedawno zamówilem RM i korzystam z niego od kilku dni. Jednak mam pytanie. Ile musze zastosować żebym osiagnąć zamierzony efekt. Czy ludzie musza czuć zapach Relationship Magic aby on działał? Czy odbieraja feromony nawet jeżeli zastosowalem mniejsza dawkę i jest on mniej wyczuwalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 16 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2006 jeśli to była paczka z feromony.pl to w środku powinna być instrukcja obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 17 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2006 Tak, najlepiej zobacz w instrukcji. A jeśli chodzi o drugie pytanie, to feromony są bezwonne i działają na odległość- też miałem takie dylemt na początku. Odbiorca feromonów nie musi ich czuć, aby działały! A jeśli zastosowałeś mniejszą ilość, to chyba będzie on działał na mniejszą odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R88 Napisano 25 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2007 wybaczcie, ze odswiezam temat, ale.. no wlasnie, nie dostalem instrukcji w srodku opakowania (sam o to poprosilem) i nie mam pojecia jaką ilosc RM mam stosowac?? Pomoze ktos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi