Emanuelle Napisano 2 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2008 Rewelacja! Możliwość używania fermonów jest chyba z jednym z największych osiągnięć XXI w. W dawniejszych czasach za to co my dziś mamy dostalibyśmy wór złota. Zaczynałam od "miyoshi miyagi". Nazywam je bombą z opóźnionym działaniem. U mnie się sprawdziły, choć dopiero po pewnym czasie. Na początku nie działo się nic, ale z czasem zaczęli mi się trafiać super faceci. Fermony to świetne lekarstwo na obniżoną samoocenę. Spowodowały, że to ja się zmieniłam. Wydobyłam na powierzchnię moje najlepsze atuty, stałam się zalotna, kokieteryjna i na luzie. Moje koleżanki mówią, że błyszczę. Teraz testuję NPA i Pheromax. Efekty większe niż po "miyoshi miyagi". Nigdy nie miałam tak wielkiego powodzenia. Faceci głupieją, wystarczy, że podejdę blisko i spojrzę im w oczy. Fermony powodują, że zmienił się mój sposób poruszania, mówienia i uśmiechania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emanuelle Napisano 7 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 Zanim zaczęłam stosować fermony, miałam poważne problemy w nawiązywaniu kontaktów z płcią przeciwną. Chociaż zawsze byłam zadbana, modnie ubrana i atrakcyjna, nie miałam powodzenia u facetów. BYwało tak, że siedziałam przy stoliku z trzema koleżankami, którym daleko było do mnie , a mężczyźni prosili do tańca je, mnie totalnie omijając. Wielokrotnie robiłam analizę, dlaczego jestem pomijana i odrzucana. Nie jestem zarozumiała ani wywyższająca się, mam poczucie humoru, umiem być miła i serdeczna, a tu fiasko. Myślę, że wreszcie odkryłam w czym rzecz! Prawdopodobnie produkowałam zbyt małą ilość fermonów. Teraz, mając syntetyczne, muszę użyć większą dawkę, aby działały. NPA ( minimum półtorej kropli),a Pheromax (trzy lub cztery psiknęcia). Wreszcie jest adekwatnie do moich możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 9 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2008 Mozliwe, że faceci wybierali Twoje kolezanki wlasnie dlatego, ze bylasz ladniejsza od nich. Mogli uznac, ze to nie ich liga, ze jestes dla nich zbyt ladna, dobra, inteligentna i nie zasluguja na ciebie, i dlatego nawet nie probowali. A po uzyciu fero po prostu nie moga sie powstrzymac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom87 Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 odpowiedz haszu jest w 1000% trafna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typek90 Napisano 15 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2008 dokladnie tak jak wyzej... w dzisiejszych czasach wiekosc faceotw do łajzy ktore sie boja podejsc..........tez taki bylem...........>>>>bylem<<<<. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi