Wil Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2008 Kochani mam mały kryzys w związku i chciałbym go jakoś skończym może możecie mi doradzić taki środek który w miarę możliwości dobrze działa na duży procent używających no i najlepiej jak mozecie mi podesłać adres skepu w warszawie najlepiej sprawdzonego oczywiscie z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2008 Przyglądając się z boku Twojej sytuacji, skłonny jestem zaproponować Pheromax, gdyż on naprawdę niesamowicie działa... Na początek możesz zamówić próbkę, ale ja wziąłbym od razu standardowy flakonik, zawsze istnieje możliwość zwrotu. Proponuję oczywiście zakup poprzez feromony.pl, gdyż gwarantuje to środek w pełni orginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wil Napisano 3 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2008 a slyszalem jeszcze o srodku PURE INTINCT moze ktos wie cos na jego temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2008 100ml kosztuje mniej, jak 14ml PHX, więc byłbym podejrzliwy co do ich niebiańskiego działania. Nie zawsze cena jest wyznacznikiem jakości, to prawda, ale w tym przypadku owe feromony nie wzbudziły mojego zainteresowania. Jeśli się nie mylę, kobiety z forum stosowały damski odpowiednik, może one powiedzą coś więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi