kingler16 Napisano 15 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2008 Mógłby ktoś bliżej opisać działanie Alchemy ? I czy działa (opinie osoby które używają lub używały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 16 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2008 http://www.ferum.pl/search.php?mode=results Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 16 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2008 Alchemy oczywiście działa, lecz nie oczekuj porażających efektów. Wpływa delikatnie na naszą podświadomość, na otoczenie. Stajemy się bardziej otwarci, rozmowni... Nie oczekuj jednak, że kobiety rzucą się na Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 16 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2008 hehe co do zmian u mnie jakoś niejestem przekonany NPA testuje 3 miesiące i kompletne dnoo nic nie odczuwam Testowałem od 0,5 kropli po 3 i nic. Kawa, energydrinki itp również na mnie niedziałają Jestem specyficznym przypadkiem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi