rkota Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 Witam. Posaidam NPA i BTB od niedawna. Co sobote jestem na imprezie i chce stosowac fero. i mam tutaj pytanie. Miksować czy nie. Które jest lepsze i w jakich dawkach na laski? Zwykle z dawkowaniem lubie przesadzac hehe. Czekam na opinie osób które z fero mają juz dłuższy kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 rada to nie przedawkuj, oba fera lacza sie z soba bardzo dobrze i nawet trzeba je laczyc;; 1 kropla NPA 1.5 kropli BTB nie przedawkuj bo nic nie zobaczysz. tylko sie zniechecisz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkota Napisano 17 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 a aplikowac te dwa fera na to samo miejsce czy osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 18 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2008 el ja prponuje osobno npa pod nos btb za uszy lub nadgarstki na szyje dobry zapach i heya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Podobnie, jak Paweł, proponuję aplikację w różnych miejscach. Najlepsze miejsca, to przede wszystkim: pod nosem, za uszami, szyja, zgięcia łokci, nadgarstki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi