maq Napisano 19 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2008 Witam Potrzebuję jakiś feromonów których będę używał zarówno w szkole jak i na imprezach Oczywiście chodzi bardziej o kontakt z koleżankami a nie z Panią profesor przy odpowiedzi. Chociaż może i coś takiego się znajdzie? ;D Muszę także wspomnieć, iż mam kilku homoseksualnych znajomych i nie chciałbym stać się ich obiektem zainteresowań ;D Są jakieś bezzapachowe? używam mocnych perfum ale nie chcę odstraszać mieszanką jaka powstanie, Najlepiej jakiś tester bo szkoda mi trochę kasy na coś co może nie działać. Proszę o link do zaufanego sklepu który nie sprzedaje jakiegoś bublu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Na początek zaproponowałbym NPA. Specjalnego zapachu nie wyczuwam, na facetów "wabiącego" zadziałania być nie powinno, a pozwoli Ci otworzyć się do ludzi, przez co wzbudzić sympatię i zainteresowanie u kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Na początek zaproponowałbym NPA. Specjalnego zapachu nie wyczuwam, na facetów "wabiącego" zadziałania być nie powinno, a pozwoli Ci otworzyć się do ludzi, przez co wzbudzić sympatię i zainteresowanie u kobiet. Sklep: oczywiście feromony.pl [http] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maq Napisano 22 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Pheromax zamówiłem xD Jak zwykle zadaje pytanie i nie czekam na odpowiedź Rozumiem, że feromon pozwoli się bardziej otworzyć dziewczynie która jest mną zainteresowana? Perfumami można psikać na feromon czy gdzieś obok? Hugo energise (takie czerwone/różowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Pheromax zamówiłem xD Jak zwykle zadaje pytanie i nie czekam na odpowiedź Rozumiem, że feromon pozwoli się bardziej otworzyć dziewczynie która jest mną zainteresowana? Perfumami można psikać na feromon czy gdzieś obok? Hugo energise (takie czerwone/różowe) Wybór trafny, nawet bardzo. Gratuluję odwagi przy pierwszym zakupie! Oczywiście, feromony pozwolą otworzyć się kobietom Tobą zainteresowanym, pod warunkiem, że i Ty wykażesz się inicjatywą. Do Ciebie musi należeć ten "pierwszy krok". Bez własnych działań feromony nic nie zdziałają. Czasami wystarczy tylko szczery uśmiech, kilka miłych słów... W jednym z ostatnich postów napisałem chyba, w jaki sposób ja aplikuję feromony. Poszukaj wśród moich wypowiedzi. Praktycznie nigdy nie stosuję zapachu w miejsce, gdzie zaaplikowałem feromony. Najczęściej zapach ląduje na szyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maq Napisano 24 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2008 Dzisiaj dostałem paczkę Bardzo dziękuję za gratisy i przepraszam za wszystkie pomyłki przy moim zamówieniu ;D Profesjonaliści ! ;] Troszkę Pheromax'u... tak na umoczenie palca i później zaraz przed wejściem na bans chusteczka the edge Co Wy na to?;> The edge można posmarować ręce i w ogóle wszystko? bo z tą chusteczką to bym się cały kilka razy wytarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maq Napisano 25 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Prosto z imprezy ;D Podsumowując... The edge na nadgarstki i phx na szyję Impreza świetna, widać polepszenie kontaktów z nieznajomymi o 80% Najlepsze akcje działy się przy barze gdzie była kolejka Panie same się przedstawiały ;D Dzięki;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi