drzymal Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 Jak pachną te środki o których tu mowa?? czy nie są np. nieprzyjemne w zapachu? napiszcie szczególnie dziewczyny jak pachną środki typu pheromax . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 npa pachnie alkocholem phx alkochol z odrobiną spoconych pach chikara hmm ciezko powiedziec dlamnie cos ala wanilja+ banan +bukiet swizych kwiatów perception zero zapachu the edge jak swiezo umyta skóra dobrym balsamem wiecej grzechów nie pamietam dla kobiet pheromax pachnie prawdziwym samcem ale niewiem do czego to mozna porównac he .....................................AMEN......................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Moja mama twierdzi, że PHX pachnie... kocim moczem. Na szczęście, kiedy stosuję PHX, nikt mi takiej opinii nie wydał, dobrze się maskuję wodami toaletowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 to ladnie pryskam sie sikutami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goodbye666 Napisano 24 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2008 Jak dla mnie PHX jest dużo znośniejszy w zapachu niż NPA (mowa tu o moich kobiecych fero :>) NPA śmierdzi orzechówką z nutą potu ;P A PHX ma o połowę mniej intensywny zapach i śmierdzi już tylko czymś takim jakby potem, ale nawet, że znośnym A co do zapachu na ciele to też się obawiałam jakiegoś nie wyobrażalnego smrodu, a tym czasem niezamaskowane feromony owszem są wyczuwalne, ale w taki dziwny sposób.. Nie masz pewności czy coś tu naprawdę brzydko pachnie, czy to tylko Twoja wyobraźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi