Kamikaze87 Napisano 29 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 Witam jestem Tu Nowy a mam do was pewną sprawę . Jestem osobą z reguły wstydliwą i nie czuje się zbyt pewnie. I postanowiłem sobie pomóc kiedyś czytałem o feromonach, ale myślałem że to jakaś ściama i nic więcej , jednak czytając posty na forum stwierdziłem że musi coś w tym być i zdecydowałem się na zakup tylko ?? co Także szukam czegoś co dodało by mi pewności siebie i jednocześnie wzbudziło zainteresowanie dziewczyn... Jaki Feromon Polecicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 29 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 Wypowiadaliśmy się na ten temat, my - użytkownicy forum, nie jeden raz. Szczegóły tutaj znajdziesz: http://ferum.pl/perfumy-do-przykrywania-feromonow-t947.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi