Ben Napisano 29 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 Jak sie jest pedałem to tak juz jest, bo życie nie przywidzialo zadnych mozliwosci dla nich. A to ze otwor w d**ie to sluzy tylko i wylacznie do sr**ia. Wiec musisz sie przekwalifikowac I wtedy radze Pheromax lub Npa laski leca na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ben Napisano 29 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 Jak sie jest pedałem to tak juz jest, bo życie nie przywidzialo zadnych mozliwosci dla nich. A to ze otwor w d@pie to sluzy tylko i wylacznie do sr@nia. Wiec musisz sie przekwalifikowac I wtedy radze Pheromax lub Npa laski leca na to Prosze wybaczyc za nacisniecie przycisku nowy temat zamiast odpowiedz. Pomylilem sie, probowalem pomoc koledze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano 29 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 ben nie bądź żenujący... bardzo Cię o to proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ben Napisano 29 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 a do koscioła dziewczynko chodzisz??? pe**ły są od diabla. Osobiscie nie rozumiem skat cos takiego moglo sie pojawic. Ale temat jest inny wiec tu sie mowi o feromonach. Dla tego radze mu zmienic orietacie i proponuje Pheromax lub npa, mysle ze sa najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano 30 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2008 chodzę do kościoła i jestem wierząca, ale studiuję też psychologie i nie nauczono mnie gardzić ludzmi... niezależnie od orientacji, statusu spolecznego, wygladu itd itp. a skoro powolujesz sie na kościół to z tego co wiem bedziesz odpowiadał za SWOJE grzechy a nie za czyjaś orientacje seksualna mimo wszystko pozdrawiam Cie serdecznie i jestem przekonana,że kiedyś zrozumiesz moje stanowisko Monika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi