Pipi Napisano 29 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 Witajcie! Zastanawiam się nad kupnem Pheromax`u. Daaaaawno temu kupowałam te feromony, ale wtedy nie byłam w stałym związku. Działały na płeć przeciwną, owszem -głównie wyzwalały pożądanie. Teraz sytuacja wygląda inaczej. Od półtora roku jestem w stałym związku. Zastanawiam się jak zadziała Pheromax, gdy jest więź emocjonalna i uczucie? Czy nie zepsuje czegoś? Z moim Ukochanym nie widzimy się codziennie, dzieli nas sporo kilkometrów i co jakiś czas przyjeżdżamy do siebie na kilka dni. Przyjedzie za tydzień i zastanawiam się czy nie uzyć Pheromaxu dla podgrzania atmosfery? Tym bardziej, że ostatnio przytyłam z 3 kg i czuję się mniej astrakcyjna Czy myślicie, że pheromax nie zaszkodzi w sytuacji, gdy jest miłość i gdy jest już pożądanie? Kiedyś go stosowałam i byłam zadowolona z efektów, ale to była zupełnie inna sytuacja, mogłam się tylko przekonać jak działa na obce osoby. A swojego mężczyznę bardzo kocham i dlatego jestem ostrożna -czy pheromax może zadziałać jakoś inaczej, gdy jest uczucie. np wzbudzić niechęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pipi Napisano 31 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Myślę, że Twój ukochany totalnie oszaleje na Twoim punkcie i poza Tobą świata nie będzie widział... Pheromax ma moc, o której nawet nie śnimy... Owa moc w najmniej oczekiwanych momentach przejawia się, powodując w nas nie małe zaskoczenie, ale jednocześnie - pobudzając w nas pozytywnie strefę uczuciową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pipi Napisano 31 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Dzięki za odpowiedż... A jak myślisz, użyć ich już wtedy, gdy pójdę po niego na dworzec, czy dopiero w domu podczas kolacji? Zastosować jedno, maluteńkie psiknięcie? Boję się żeby nie przedawkować, bo bardzo mi zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Użyć przed wyjściem z domu, feromony potrzebują trochę czasu, aby dać o sobie znać... Myślę więc, że aplikując je w domu, może nie być takiego efektu. Już na dworcu przywitaj jego zmysły Pheromaxem... Sugeruję tutaj pojedynczą aplikację (1 psiknięcie) i przykrycie tego ładnym zapachem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pipi Napisano 31 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Dziękuję, tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi