uczaj23 Napisano 30 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2008 Witam czy mozna łaczyc alchemy men + PHEROMAX + edge men 3 ml zel perfumy str8 czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 30 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2008 "Wszelkie chwyty dozwolone", więc łączyć można. Pytanie tylko: po co? Nie lepiej najpierw sprawdzić działanie każdego produktu z osobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczaj23 Napisano 30 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2008 ogólnie naczytałem się na forum że najlepiej łączyć te specyfiki.Przeczytałem ze alchemy men jest juz perfumowana czyli ma zapach wiec moje pytanie jest takie czy polaczenie alchemy z str8 czarnym nic nie zepsuje bo wiem ze pheromax trzeba zakrywac perfumami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 str8 zepsuje mapewno. feromony przyrywaj tylko perfumami takie jest moje zdanie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi