Kamikaze87 Napisano 30 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2008 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Pheromax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 ja polecam npa daje duzo pewnosci siebie czujesz sie po tym bardziej meski wzystko ci sie w sobie podoba nasz wiecej odwagi zeby zagadac ale jesli chodzi o dzialanie na kobiety pheromax jest nie do pobicia npa tez jest dobre na płec przeciwna lecz phx lepszy zaleca sie łaczenie tych dwóch feromonów wtedy dzialanie jest rewelacyjne ewentualnie btb prawdopodobnie dziala lepiej od npa , niestosowalem wiec nie moge sie wypowiedziec wiecej na temat tego fero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze87 Napisano 31 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 czyli mam rozumieć, że Pheromax nie wpływa na moja pewność siebie ? W mniejszym lub większym stopniu na pewno ma wpływ na pewność siebie, ale ja, na początek, również zaproponowałbym Ci NPA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 szkoda ze wycofali próbki 2 ml pheromax wtedy najlepszą opcją bylo by kupic npa+phx próbka z 1ml jest problem z dawkowaniem puki bys znalazl odpowiednią dawke pewnie by ci sie skonczyla a w próbka 2ml byla w spreyu wiec 1 psikniecie bylo odpowiednie ,praktycznie dla wiekszosci uzytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze87 Napisano 1 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 zawsze dostawalem próbki perception i the edge jeszcze nigdy nie dostalem chikary namwet nie wiedzialem ze są ale jedziem dalej kup npa (tanie i dobre) albo phx 14 ml najlepsze rozwiazanie ,potestujesz kilka tyg. jezeli sie okaze ze to szajs ( w co watpie ) odeslesz produkt a firma zwruci ci pieniadze z flakonkiem 14 ml mozesz naprawde popróbowac wiele opcj dawkowania moze sie wydawac dziwne ale npa 5ml mam juz rok czasu i jeszcze zostalo troche, a dawkuje niemal codziennie 0.5 kropli phx moze byc tak samo przy odpowiednim stosowanu starcza naprawde na długo w normalne dni wale na ubrania utrzymuje sie ok 3 dni a w wykendy na skóre jak gdzies wychodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze87 Napisano 1 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 dobra niema co tu pier.....lic farmazonów kup phx 14 ml i testuj na poczatek najlepeij w sklepach marketach czy w szkole lub na miescie imprezy zostaw na puzniej bo tam potrzebne śa raczej delikatnie zwiekszone dawki jak znajdziesz odpowiednią dawke dla siebie na imprezy stosujesz odrobine wiecej i sprawa zalatwiona chociaz nie koniecznie moze byc dawka taka sama jak na codzien 1 psikniecie powinno byc odpowiednie jezeli cos sie niespodoba odsylasz towar i juz z npa jest b.prosto wydobyc 0.5 kropli przechylasz flakonik przytykając palcem na jakies 2 sek obracasz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 dokladnie taka forma stosowania jest najlepsze na nadgarstki i za uszy jest tylko maly problem jak nosisz koszule lub bluze z dlugom rekawem fero moze przejsc na ciuchy przy nastepnym dawkowanu musisz ywazac ja walilem prost na szyje i rozcieralem od ucha do do uch i po calej szyi jak dokupisz npa zabczysz jaka jest moc połaczonych najlepszych feromonów zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 Tylko sprawa czysto techniczna 1 psikniecie np. na nadgarstek i z tego rozcierać w inne mejsca ? Tak właśnie często stosuję PHX, rozcierając w okolicach szyi to, co zaaplikowałem na nadgarstek. Zdarza mi się również aplikować bezpośrednio na szyję - ten sposób jest dla mnie wygodniejszy, a jednocześnie daje pewność, o której wspomniał Paweł, że fero nie przejdą na rękawy koszuli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 pod nos to tylko npa z dozownika phx wydobywa sie spora ilosc feromonów znacznie wiecej jak z npa raczej mało praktyczne dawac wszystko pod nos mozesz przy rozprowadzaniu po szyi fero dac troche pod nos powinno dac ci to delikatnego kopa pewnosci siebie mozna tez stosowac na włosy jezeli nie nosisz czapki ale tam fero utrzymuje sie dłuzej nawet 3 dni po umyciu czupiradła mozna dozowac nastepną dawke a zeby bylo najlepiej to podbrudek i jabłko adama perfum nie musisz stosowac tam gdzie nalozyles fero jest to sprawa indywidualna gdzie kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze87 Napisano 1 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 Czyli tak na nadgarstki i z tego na reszte ciała ;P pod nos też sobie dam troszke Bede nakladać tak jak mi pawel polecił Dzieki panowie za odpowiedzi Dużo mi pomogliście w wyborze ? ( można dać jakieś pochwały ?? ) W razie jakiś watpliwości bede pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 niema sprawy polecamy sie na przyszlosc pochwaly nam nie potrzebne opisz tylko na forum swoje doswiadczenia ,przygody i inne wydazenia zwiazane z feromonami praktycznie kazdy lubi czytac takie historyjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 W razie jakiś watpliwości bede pytać Zawsze możesz liczyć na naszą pomoc... Pozostaje tylko... sukcesów życzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze87 Napisano 4 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Mam jeszcze pewną sprawę, a raczej pytanie jakich używacie perfum do przykrywania fero ?? bo się właśnie rozglądam za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleks123 Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 dolce & gabbana the one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 Dolce & Gabbana Pour Homme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze87 Napisano 12 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2008 No i już czekam na Próbke PHX :D do tego D& G One mam nadzieje ze będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 Ludzie, nie stresujcie się tak... Większość zapachów powinno być dobrych! Najważniejsze, to wiara w siebie! O zapachy perfum się nie martwcie - są na tyle intensywne, że zapach fero przykryją. Nie przesadzajcie z ilością używanego zapachu, proszę Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze87 Napisano 13 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 I Już paczka doszła << szok >> :D Phx 1 ml + Edge próbka Mam pytanie w sprawie Edge 1 chusteczka na ile aplikacji wystarczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 na ok 3 aplikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi