uczaj23 Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Witam mam pytanie zwiazane z alchemy zakupilem ja ma 5 ml i jest w kulce.Moje pytanie dotyczy jak mam to stosowac zrobilem jedno machniecie kulka po prawej i lewej stronie ucha i na nadgarstki i szyje lecz tak naprawde nie czuje ich tak jakbym za malo alikowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Ja zawsze stosowałem, robiąc okrężne ruchy wobec nadgarstków. Co prawda, przez moment tylko wyczuwałem zapach alkoholu, ale widziałem po sobie, że jakieś tam działanie przejawiają... Nie ma co przesadzać z ilością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Ja przejeżdżam kulką kilka razy po szyi i czasami daję kreske po czole, albo między brwiami, a dla własnego samopoczucia kropke pod nosem. Zdarza się też na nadgarstki. Ogólnie: wiele zależy od ubrania jakie mam w danej chwili na sobie i sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi